Безсоромна Настя Каменських у всіх на очах скинула з себе зайве і залишилась в одному топі: Потап не проти

Настя Каменських в Інстаграм знову хизується розкішною фігурою.

Пара Насті Каменських та Потапа найбільш обговорювана в українському шоу-бізнесі. Їхні відносини розпочалися ще у 2000-х, коли вони створили популярний дует “Потап і Настя”.

Весілля Насті Каменських та Потапа стало однією з найбільш довгоочікуваних подій в українському шоу-бізнесі. Офіційну церемонію пара влаштувала лише навесні 2019 року. Але, як зізнався сам репер, він вже й не пригадує скільки разів вони з Настею розписувалися.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Так само, як і про весілля та місце весільної подорожі, цього разу зіркова пара теж вирішила потримати інтригу і не розповідати куди саме вирушили на відпочинок.

Поки відомо, що пара прилетіла у теплі краї, де Настя Каменських не пропустила моменту зняти з себе все зайве.

Зіркова відпустка встигла лише розпочатися, а Інстаграм Насті Каменських вже встиг поповнитися кількома новими знімками та відео.

На одному з нових роликів жінка Потапа зізналася, що прилетівши на відпочинок, вона досі не може змусити себе зняти кофту. Співачка зауважила. що організм у неї ще не звик до зміни температур.

Проте, схоже, зіркова красуня швидко адаптувалася, оскільки вже настумної миті постала перед прихильникам у самому лише топі, а кофту тримала у руках.

Настя Каменських знову хизується фігурою
Настя Каменських знову хизується фігурою

Зіркове подружжя поки не розповідає, куди саме вирушило на відпочинок. Проте завдяки відео Насті точно відомо, що поїхали вони відігріватися від холодної київської зими.

Ймовірно, що подружжя поїхало до Мексики, адже це одна з найулюбленіших країн співачки. За час подружнього життя зірка українського шоу-бізнесу встигла закохати у неї і свого зіркового чоловіка, з яким вони неодноразово літали до цієї латиноамериканської країни.

Хоча останнім часом, зважаючи на заборони, подружжя почало частіше відпочивати і у сонячній Туреччині, куди після свого розкішного весілля і відправилася пара.

Схожі статті