Чому насправді Максим Галкін обрав у дружини Аллу Пугачову: історія кохання, в яку ніхто не повірив

Максиму Галкіну вдалося поставити крапку пліткам навколо його подружнього життя.

У 2011 році у російському шоу-бізнесі сталася подія, яка сколихнула не тільки Росію, але й країни, які раніше входили до складу Радянського Союзу. Справа у тому, що досить молодий шоумен та гуморист Максим Галкін одружився на жінці,  яка вдвічі старша за нього. А цією жінкою стала примадонна Алла Пугачова.

Галкін та Пугачова 17 років назад
Галкін та Пугачова 17 років назад

У чому була справа?

Ніхто не вірив у щире кохання молодят, адже Алла Пугачова виходила заміж вже у 5-й раз. На Максима Галкіна, який мав на той час  досить добру репутацію, посипались звинувачення у тому, що він одружується заради грошей.

Навіть віддані фанати примадонни не вірили у щирість його почуттів. Але можна подякувати лише за те, що тоді не було соцмереж подібних Інстаграму і Аллі Пугачовій не довелося читати такі речі особисто від своїх прихильників.

Роки минають, а люди не змінюються

Роки минають, у подружжя вже є діти, але Максима Галкіна досі звинувачують у користолюбстві. Навіть Філіп Кіркоров намагався відстояти кохання зіркової пари, але і його авторитету не вистачило.

Максим Галкін та Алла Пугачова з двійнятами
Максим Галкін та Алла Пугачова з двійнятами

Але все ж таки Галкіну вдалося переконати глядачів у тому, що він дійсно закоханий у Аллу. А саме, будучи в гостях у шоумена Івана Урганта, він ненароком згадав, як прихильники примадонни не повірили йому і досі “мусолять” цю тему. Максим нагадав, що він у шлюбі з Аллою біля 10-ти років і за ці роки не дав аудиторії жодного приводу сумніватися у його почуттях. За 17 років їх стосунків не було ні одного скандалу. А також нагадав, що впродовж цього часу вони з Аллою були разом, народили дітей та досі кохають один одного. А в 2017-му році повінчалися.

Досить дивно, що саме ця промова змусила аудиторію назавжди замовкнути та повірити у чесність шоумена. Але так сталося і тепер подружжя відпочиває від хейтерів та отримує привітання.

Зараз вони виховують двух прекрасних дітей: Гаррі та Лізу.

Щоб дізнатися більше про життя Максима Галкіна та Алли Борисівни дивіться відео за посиланням:

Схожі статті