Алла Пугачова приструнила безсоромну та наглу доньку Успенської: не побоялася жорсткої правди

Донька Успенської не раз доводила матір до сліз. Врешті-решт, хтось мав заступитися за королеву шансону.

Шансоньє Любов Успенська відома не тільки шикарним голосом та талановитими піснями. Жінку спіткало горе, яке зробило її популярною: донька Тетяна своїми витівками привертає увагу до себе та до своєї матері. Зокрема, дівчина привселюдно розповіла, що її рідна людина творила звірства у дитинстві: душила, зачиняла у ванній кімнаті, підіймала на дитину руку.

Успенська була шокована рішенням Тетяни піти на ток-шоу та розповісти брудні та неправдиві подробиці, стосовно дитинства та юності. Врешті-решт, ніхто й не міг повірити у те, що Любов може так поводитися з донькою. Річ у там, що королева шансону народила лише у 34 роки. До цього, вона вже була вагітною, проте, нещасний випадок спровокував викидень на пізньому терміні й співачка довго не могла завести дітей.

Та й з довгоочікуваною Тетяною стосунки у дорослому віці не складалися. За словами Успенської, у дівчини почалися проблеми з наркотиками й вона навіть проходила лікування у клініці.

Дівчина надає перевагу спілкуванню з батьком та живе переважно  у США. Займається мистецтвом. З матір’ю все ж таки змогла трохи налагодити стосунки.

За що Примадонна привселюдно приструнила Тетяну?

Напередодні Різдва дівчина опублікувала ніжне фото картини з янголям. Так зіркова донька вирішила привітати своїх прихильників зі святом. Коментарі були відповідні: всі надсилали гарні слова в адрес дівчини.

Алла Пугачова висказала правду Тетяні (скріншот з Інстаграм)

Проте, ідилію порушила Алла Борисівна. Вона вирішила нагадати, як насправді спілкується з людьми Тетяна.

Примадонна написала:

“Не лайся матом і буде тобі щастя”

На цей коментар відреагували всі, окрім самої Тетяни. Навіщо вона проігнорувала зауваження Алли Борисівни – відповіді немає.

Проте, помітні й гарні зрушення у стосунках Успенської з донькою. Напередодні Нового року дівчина опублікувала фотографію з матір’ю та написала, що бажає завершити рік правильно.

Схожі статті