Ольга Сумська показала в якій компанії зустріла Різдво: зібрала навколо себе топ-зірок

Зірки і Різдво вміють зустрічати з шиком. Родина Ольги Сумської зібрала навколо себе справжню компанію зі знаменитостей.

Ольга Сумська – відома акторка та телеведуча вже котрий день спокушає своїх підписників розкішним відпочинком у Карпатах.

Цього року разом з родиною жінка вирушила у шикарний готельний комплекс, де вирішила зустрічати свята у традиційному українському стилі та у родинному колі. Вирушила до нашої здравниці й молодша донька ведучої.

Родина відвідувала народних майстрів та багато займалася спортом.

Редакція “Сенсації” дізналася, де саме Ольга вирішила справити свята та скільки коштує такий відпочинок. Обрала зірка готельний комплекс у місті Яремче. Romantik Spa Hotel – один з найдорожчих в Україні. Лише 3 дні відпочинку для родини з двох осіб та однієї дитини обійшовся б не менш як у 20000 гривень.

Варто зазначити, що на період свят всі номери було заброньовано.

Сама ж Ольга не соромиться хизуватися своїми канікулами у готельному комплексі. На Різдво родина вирішила насолодитися грилем на відкритому повітрі.

Компанію їм склали ведучі телеканалу “1+1” Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, а також Тоня Матвієнко. Не забули також і про чоловіка співачки – Арсена Мірзояна.

Ольга Сумська показала свою зіркову компанію (скріншот з Інсаграму Ольги)

Вся зіркова компанія одягнула вишиванки, куштували гриль та народні страви, а також слухали колядників, а пара Тоні та Арсена навіть виконала декілька пісень для тих, хто також відпочиває у готельному комплексі.

Всі насолоджуються відпочинком у горах.

Ольга не раз публікувала, що разом з чоловіком активно проводить час. Зіркова родина вже спробувала навіть спуститися з гір на сноубордах.

Телеведучий Руслан зазначав на своїй сторінці в Інстаграмі, що задоволений відпочинком у Карпатах. Чоловік навіть спробував пішки пройтися місцевістю гір.

Тоня Матвієнко ж розповіла, що прибула до міста Яремче не тільки, щоб отримати свою порцію релаксу, а й попрацювати. Проте, це зовсім не зіпсувало їй настрою.

Схожі статті