Син Пугачової Гаррі Галкін пішов по стопах зіркового батька та зробив собі таку ж зачіску: черга за Лізою

Максим Галкін так часто публікує пригоди своїх малолітніх дітей, що складається враження про те, що саме він взяв ініціативу в їх вихованні.

Двійнята Галкіна та Пугачової не раз ставати у центрі уваги прихильників Примадонни та відомого гумориста. В першу чергу малята підкорюють своєю щирістю та емоційністю, а також, як і всі дітки винахідливістю.

Вже з самого дитинства у близнюків проявляється любов до музики та акторської майстерності. Ліза навіть стала головною героїнею декількох рекламних роликів, у яких знімався їх батько. Гаррі цікавиться більше музикою, але коли його знімає смартфон батька, хлопчик стає неймовірно здібним артистом.

Так вийшло й цього разу, коли Максим вирішив заради жарту розповісти своїм прихильникам про один день з життя зіркової родини.

Саме у день Різдва чоловік показав, як він проводить час зі своїми дітлахами Спершу всі разом відправилися грати на подвір’ї, а потім до перукаря, щоб оновити свій стиль. Цього разу Гаррі вирішив, що хоче бути схожим на батька. Саме тому хлопець обрав таку саму стрижку, як у Галкіна-старшого.

Зіркова родина разом

Щодо Лізи, то дівчинка навпаки не захотіла кардинальних змін. Що ж, ніхто б не проміняв розкішне золотаве волосся навіть на стильну стрижку. Дівчинка вирішила його лише підрівняти.

З’явилася вперше у родинних відео й Алла Пугачова, що не могло не здивувати. Жінка підтримала тему сторіз та розповіла, що також разом із родиною відвідала перукаря. Так само, як і донька, зірка не відважилася на кардинальні зміни та вирішила трохи вкоротити довжину.

Її поява дійсно не могла не вразити прихильників, адже левову долю контенту про малюків публікує Максим. Інколи може складатися враження, що Алла Борисівна не бере участі у вихованні власних двійнят.

Тим не менш, відомо, що після того, як Примадонна завершила кар’єру, весь вільний час вона присвячує вихованню своїх дітлахів.

Деталі про життя мальюків можна дізнатися у відео:

Схожі статті