Молода дружина Павліка поскаржилася на увагу фанатів під час відпочинку: навіть спокійно поїсти не дали

Бути дружиною шоумена - все одно, що бути дружиною моряка: професія накладає відбиток на стосунки.

Катерина Павлік не так довго носить бажану для всіх жінок обручку, проте, вже розповідає з якими складнощами їй довелося зіштовхнутися у шлюбі.

Нещодавно пара відправилася до міста Яремче. Мета поїздки і відпочинок, і робота. Річ у тім, що Віктора запросили виступити у популярному готельному комплексі. До речі, там він зустрівся ще й з Ольгою Сумською та Тонею Матвієнко.

Катерина ж відправилася на правах концертного директора, а також в якості дружини.

Дівчина поскаржилася, що не пройшло ні хвилини без уваги камер та фанатів. Буквально всі звертали увагу не цю пару, яка, звісно, просто приголомшила і прихильників, і критиків своїм рішенням про спільне життя. Більше того, звістка про шлюб Павліка та Репяхової припала на той час, коли вся мережа співчувала співакові через хворобу його сина.

Навіть виходити з номеру – важко (скріншот з Інстаграму Репяхової)

Та, за словами Катерини, лише пандемія змусила пару перенести весілля.

Тепер дівчина наповну відчула, як це: ловити постійно погляди чужих людей, потрапляти в об’єктив камер та змінювати свої плани для того, щоб уникнути пильного ока та насолодитися спокійним відпочинком на самоті з коханим.

Вихід пара все ж таки знайшла.

Катерина та Віктор зачинилися у своєму готельному номері. Дівчині прийшлося розважати себе читанням літератури та зйомкою сторіз для своїх підписників в Інстаграмі.

Зі слів зіркової дружини, важко спочатку було зрозуміти, що їх життя буде інакшим і прихильники будуть стежити за кожного хвилиною життя пари: прискіпливі мешканці готельного комплексу навіть не дали закоханим спокійно пообідати.

Катерині подобається популярність (скріншот з Інстаграму Репяхової)

Тим не менш, Катерина заявляє, що не вважає, що така увага шкодить. Навпаки, зайва цікавість збільшує популярність.

Проте, все одно довелося провести день, аж до самої вечері за закритими дверима.

Схожі статті