Пустотлива Соломія Вітвіцька оголила плечі на узбережжі Малібу: здатна на все, поки чоловік не бачить

Соломія Вітвіцька геть не соромиться та хизується формами, доки є така нагода.

Подорожі телеведучої програми “ТСН” на каналі 1+1 Соломії Вітвіцької продовжуються: Соломія повернулася вчора до Лос-Анджелесу.

Тривала подорож

Знаменитість знаходиться на іншому континенті понад одну неділю. Як повідомила сама Соломія: вона поїхала по справах. Та яких саме – не інформує. Вітвіцька побувала в Каліфорнії, а згодом надала візит до Мексики і неабияк зраділа своєму швидкому поверненню до Штатів. Тому здається, що Мексика їй прийшлася не до смаку.

Притримуючись старих традицій, вона опублікувала фото та відео з подорожі на своїй сторінці Інстаграм. Та цього виявилося недостатньо.

Звабливе фото

Соломія вирішила, на цей раз, остаточно розбити шалені серця прихильників та сфотографувалася на узбережжі Малібу у неймовірно вишуканій сукні. Соломія оголила покаті плечі та продемонструвала безперечний талант у моделінгу. Своїм прикладом знаменитість доводить у численний раз, що талановита людина талановита в усьому.

На тій самій ж світлині телеведуча порадувала підписників яскравим макіяжем та бездоганною зачіскою. Користувачі соцмережі звісно не змогли пройти повз та осипали телеведучу компліментами.

“Вам пасує червона помада” – пише одна з прихильниць.

Та не обійшлося без провокативних питань:

“Соломіє, чому ви без чоловіка? Чи це для вас кайф подорожувати без нього? Дивно!” – запитує користувач.

Питання справедливе, але навряд Соломія на нього відповість у соцмережі.

Слід додати, що прихильники телеведучої дуже чекають її в Україні та постійно їй про це пишуть.

Схожі статті