Колишня дружина Потапа від самотності влаштувала дикі танці з донькою: до Каменських ще далеко

Дружина Потапа, хоч і проводить святковий час з родичами, намагається триматися та не втрачати гарного настрою.

Колишня дружина Потапа, Ірина, вирішила відсвяткувати цьогорічне Різдво разом зі своїми родичами.

Відома продюсерка надала перевагу грі у шахи з батьком, аніж шаленим вечіркам на екзотичних курортах. Що не можна сказати про її колишнього чоловіка, який організував собі з Настею Каменських тур на елітний курорт.

Проте, жінка здивувала прихильників дивними танцями разом зі своєю донькою. Горова з’явилася у кадрі без мейкапу та зачіски, в дуже вузьких спортивних штанях. Якби не її татуювання, навряд чи б хтось одразу у ній впізнав талановиту продюсерку. Що ж, Ірині до в подоби нестандартний гумор.

Ірина влаштувала дикі танці

Як склалося життя після розлучення?

Попри стосунки з Олексієм, Потап та його дружина – співпрацюють. Ірина продовжує очолювати Mozgi Group.

Також на плечі продюсерки лягло виховання сина. 11-річний Андрій, батько якого зараз перебуває у шлюбі з Каменських – одна з радостей матері.

До речі, в колишньої дружини Потапа Ірини є ще й донька. Дівчині зараз 22 роки. Її жінка народила через 3 роки після одруження з Юрієм Горовим. Тоді майбутній продюсерці було лише 19 років. Ранній шлюб вплинув на неї так, що вона захотіла стати молодою мамою. Жінка не приховує, що це був достатньо необдуманий вчинок, проте, гірше від того у її житті не стало.

Горова не приховує своїх почуттів до дітей. Вона зазначає, що завжди мріяла, аби хто називав її мамою. Більше того, материнство зробило її відвертою, проте, лише з донькою та сином.

Жінка зазначає, що завжди вела дорослі розмови зі своїм сімейством.

Навіть коли постало питання про татуювання, Ірина підійшла до проблеми своєї 16-ти річної доньки досить серйозно. Скандалів не стала чинити.

Не почала ненавидіти й Попата після його рішення піти з родини, адже обидва розуміли, що є між ними щось набагато більше, аніж кохання – відповідальність за бізнес та дітлахів.

Схожі статті