|
08.01.2021 20:10

Катерина Осадча похизувалася дорогезним дизайнерським капелюхом на яхті: Горбунов не шкодує гонорарів

Катя та Юрій Горбунов - одні з тих зірок, хто не пошкодував грошей на свій зимовий відпочинок та на свій зовнішній вигляд.

Катерина Осадча – найвідоміша журналістка країни. Популярною її зробив не лише талант м’яко ставити гострі питання знаменитостям, а ще і її унікальний смак у виборі аксесуарів до вбрання. Фішкою Каті вже багато років є капелюшки. Скільки дискусій було, щодо цього вибору. Не одна пародія була створена гумористами на рахунок дивакуватості смаку журналістки.

Проте, Катю – не зламати. Зірка вважає капелюхи ледь не найважливішим елементом вбрання. Осадча завжди зазначала, що кожна жінка мусить вміти обирати капелюхи та підкреслювати ними свою вроду.

Звісно, деякі головні убори жінки шокували. Наприклад, капелях у вигляді чорного ворона, що вмостився на справжній гілці.

Легендарний ворон

Кількість капелюшків зараз вже важко підрахувати: ведуча постійно поповнює свою колекцію головних уборів новими екземплярами. Вона привозить їх з Італії, Парижа, Канн, Венеції, причому деякі купує навіть на «блошиних» ринках, а деякі дістаються їй в подарунок від дизайнерів, шиються на замовлення або беруться в оренду.

Та після заміжжя, стиль Каті змінився. Вона досі носить титул найбільш епатажної ведучої та королеви капелюшків. Проте, обирати жінка стала більш стримані аксесуари, що не вплинуло на їх вартість.

Один з таких побачили прихильники на фото чоловіка Катерини – Юрія Горбунова.

Ззовні – це досить стриманий аксесуар, проте, його вартість – зашкалює.

Редакція “Сенсації” дізналася, де і за скільки придбала модний капелюх Катерина.

Виявилося, що річ належить творчості українського дизайнера Руслана Багінського. Часто знаменитості українські та російські купують його речі. Світлого кольору капелюшок з металевим ланцюжком дійсно обійдеться у понад 8 тисяч гривень.

Ось де купуть капелюшки знаменитості

Більше того, зараз придбати на сайті дизайнера ви не зможете аксесуар, тільки замовити наперед.