Змучений локдауном хореограф Влад Яма вирішив зірватися на дітях: без фізичної активності їде дах

Суддя телешоу Танці з зірками Влад Яма не може всидіти дома і почав "знущатися" з дітей.

Чарівний суддя телевізійного шоу танці зірками на каналі 1+1 Влад Яма неодноразово зізнавався, що період карантину завдає йому страждань. Адже відомий хореограф звик до фізичної та соціальної активності. І можливо він би міг добре перенести локдаун і займатися собою, але нещастя не приходить наодинці.

Біда з тою рукою

Справа в тому, що деякий час тому, Влад Яма пошкодив руку на тренуванні, коли готувався до наступного випуску телешоу.

І це також завдає йому неймовірних страждань бо танцюрист просто не може тренуватися. Він слідкує за рукою, добре дбає про процес одужання  та робить для неї ванночки. Але це не замінить повноцінного спорту.

Спорт, спорт, спорт

Тому Влад Яма вирішив відірватися на дітях. Хореограф міркує, що вільний час треба і можна використати з користю. Тому він приєднався до тренування своїх дітей і сприяв якісному виконанню вправ.

Влад Яма, дитячий тренер та безліч дітей тренувалися просто на вулиці у теплих пуховиках. Можливо зі сторони це видовище виглядало так собі, але ми розуміємо, що здоров’я дітей понад усе. А здоров’я тих дітей, що тренувалися з Владом точно в безпеці.

Скріншот сторінки Влада Ями
Скріншот сторінки Влада Ями

Влад Яма допомагав діткам присідати, підтягуватися та не змушував щось робити, якщо дитина не могла. Так одна дівчинка залишилася в стороні від тренувань, а Влад Яма зайняв її розмовою.

Скріншот сторінки Влада Ями
Скріншот сторінки Влада Ями

Дуже добре, що Влад не втрачає часу дарма та займається підростаючим поколінням. Адже зараз, у період тотального локдауну та володарювання соціальних мереж,  здоров’я дітей як ніколи у загрозі.

Схожі статті