Наташа Корольова опинилася на безлюдному острові наодинці з Тарзаном: як невірний чоловік буде виплутуватися

Наташа Корольова презентувала музичне відео, де вони дають відсіч громадськості та правилам.

Минулий рік змінив життя багатьох зірок. Деякі розлучилися, деякі народили первістка, деякі одружилися. Для сім’ї Наташі Корольової та Сергія Глушка минулий 2020 рік виявився особливо непростим. Зіркове подружжя пережило зраду, пильну увагу преси і тиск громадськості. Проте, парі вдалося не тільки помиритися і забути про колишні взаємні образи, а й сублімувати накопичилася негативну енергію в творчість.

В кінці грудня минулого року стало відомо, що Тарзан і Корольова записали спільну пісню про кохання під назвою “Гори Гори”.

Варто відзначити, що Наталя і Сергій кілька разів виступали на сцені дуетом, проте пісню записали вперше. У композиції подружжя співає про те, що не беруть до уваги все, що було раніше, і не слухають те, що про них говорять оточуючі.

Однак після прем’єри нового кліпу, де герої відео стрічки абсолютно оголені, здається що це просто був вдалий піар хід. Все ж привернути до себе.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Кліп знімався на острові, де по сюжету, окрім головних героїв, живуть тільки місцеві аборигени. Тарзан, як зазвичай оголив торс, а Наталя намагалася спокушати глядача, як могла. Пара проводила час з місцевими, купалася в океані, каталася на конях та поринала в любовні втіхи.

Скандальність кліпу зашкалює. Тому співачка, скоріш за все, залишилась задоволеною своєю роботою.

А коментарі на сторінці Наташі в Ютуб говорять про неоднозначність реакції та згасаючу популярність співачки.

Що ж до якості музики: вирішувати слухачам та прихильникам Корольової і тільки. Адже дуже різняться!

Схожі статті