Відверта Даша Астаф’єва вразила мережу новою сміливою фотосесією та зробила зізнання: “Я дуже ревнива”

Даша Астаф'єва поділилася з прихильниками найсокровеннішим.

Українська співачка і фотомодель Даша Астаф’єва вирішила бути не такою, як всі і поділилася з прихильниками кадрами з нової фотосесії.

На них епатажна ексучасниця гурту “Nikita” постала у доволі відвертому образі. При цьому допис дівчина присвятила доволі цікавій для багатьох темі, а саме книгам.

Ще будучи підлітком дівчина звикла до нестандартних фотосесій, адже часто в них знімалася.

Під час участі у популярному гурті “Nikita” сценічні образи виконавиці теж були далекими від скромних.

Як виявилося, серед прихильників артистки досить багато таких, хто любить читати. Вони з задоволенням поділилися улюбленими книгами з Дашею Астаф’євою.

Даша Астаф'єва  поділилася кадрами з нової фотосесії
Даша Астаф’єва поділилася кадрами з нової фотосесії

Артистка зазначила, що їй взагалі важко ділитися чимось своїм. І не важливо чи це творчість. чи улюблене заняття, чи чоловіки.

Останніх, до речі, у житті дівчини було багато. Проте всі вони виявилися альфонсами, як розповіла в одному з інтерв’ю сама Даша Астаф’єва. Зараз у неї є коханий чоловік, якого вона, без сумніву, теж ревнує.

І якщо чоловіками дівчина ділитися не збирається, то однією з улюблених книг вона все ж поділилася з прихильниками. Пішовши на такий крок, артистка не прогадала, адже отримала колосальну віддачу і багато порад від шанувальників.

Даша Астаф'єва розповіла про хоббі
Даша Астаф’єва розповіла про хоббі

Попри те, що за Дашею Астаф’євою закріпилася слава однієї з найвідвертіших жінок українського шоу-бізнесу, разом з тим вона досить розвинена і багато читає.

Крім того, як вона сама зізналася, до певного моменту у неї було багато комплексів. які вона змогла подолати лише поруч з нинішнім коханим Артемом Кімом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.