Таюне – головний талісман Олега Винника: архівне фото розвіяло всі сумніви про стосунки зірок

Родина Олега Винника та Таюне - саме та загадка, яка не дає спокою мільйонам прихильникам.

Головний блондин України, с*кс-символ вітчизняної естради Олег Винник, досі не дав остаточної відповіді, щодо свого особистого життя. Образ одинака, схоже дуже подобається зірці. Навіть у найбільш відвертих інтерв’ю співак уникає запитань про дружину та дітей.

Одного разу кумира мільйонів вовчиць навіть збісило питання про його супутницю. Олег заявив, що безглуздо думати, що він, дорослий чоловік, може жити самотнім життям.

Ніхто і не очікував іншої відповіді, адже прихильники давно запримітили, що Винник підозріло ніжно ставиться до своєї бек-вокалістки Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія.

Ким є насправді дружина Олега Винника?

Досить випадково прихильники знайшли відповідь на головне питання: кого носить у серці Олег Винник. Колишні односельчани співака розповіли, що зірка дуже рідко навідує рідну місцину, а якщо і робить це – так тільки разом із Таюне.

Ходили також чутки й про те, що ще задовго до того, як співак став народним кумиром, він, на рідній Черкащині зіграв весілля з таємничою білявкою, яка познайомилася з ним під час навчання.

Все вказує на те, що саме Таюне – дружина Винника.

Редакція “Сенсації”, досліджуючи творчість та історію житті співака, натрапила на рідкісне фото, яке може стати ще одним підтвердженням романтичних стосунків Винника та бек-вокалістки Таїсії.

Архівне фото Олега Винника у молодості. Ранні виступи в Україні.

Глядачі не раз помічали, що Олег ну дуже ніжно ставиться до своєї напарниці. Кожного разу він підсвідомо намагається її обійняти. А минулого року виявилося, що саме Винник бере активну участь у її розвитку, як співачки.

Відомо, що Таюне має вже невеликий репертуар пісень та навіть виступала на новорічному концерті одного з популярних телеканалів.

Таїсія сама зізналася, що всі композиції їй пише Олег Винник, а ось над образом жінка працює самостійно.

Більше про життя цієї пари у відео:

Схожі статті