Колишня дружина Узелкова вперше за довгі роки відчула себе жінкою: після розлучення пішла на побачення

Вони здавалися ідеальною парою. Проте, навіть їх стосункам настав кінець. Марина Боржемська досі не може оговтатися від розлучення.

Майже 2 роки тому всіх здивувала новина: подружжя Узелкових розлучається. Ніхто не міг повірити, адже Марина та В’ячеслав здавалися саме тою парою, яка доживе разом до старості років. Спортивні, завжди у гарному настрої, вони навіть намагалися приховувати правду від підписників.

Колишні чоловік з дружиною продовжували публікувати спільні фото та обмінюватися ніжними коментарями. Це не дивно, адже разом Марина з Вячеславом прожили близько 20 років: пара була разом з молодих років.

Архівне фото подружжя

Зараз жінка надає перевагу самотності. Їй було нелегко пережити розставання. Марині довелося самій заробляти на життя, оплачувати власні рахунки, а головне вміти самотужки розв’язувати проблеми.

Достеменну причину розлучення Боржемська приховує. Два роки тому у медіа з’явилися чутки, що рішення жити окремо виникло після того, як жінка дізналася про коханку боксера. Проте, цю інформацію не підтвердила жодна зі сторін конфлікту.

Марина розповідала останній день, який провела спільно з чоловіком. За її словами було багато негативу, а ввечері сталася велика сварка, яка розставила всі крапки над “І”. Втікати з домівки довелося вночі.

Проте, зараз здається, що Боржемська починає нове життя.

Перше побачення після розлучення

У своєму мікро-блозі в Інстаграмі колишня дружина Узелкова написала, що знайшла в собі сили піти на побачення після розриву своїх тривалих стосунків.

Варто зазначити, що попри розлучення, у соціальних мережах жінка зберегла прізвище боксера.

За словами Марини – це був перший раз, коли за два роки вона відчула себе жінкою. Проте, молодик виявився зовсім неуважним до Боржемської. Він, покликавши її у ресторан, весь час теревенив про себе, а про свою супутницю, здається, геть забув.

Та жінка не засумувала, адже поставилася до ситуації по-філософськи.

Якщо вам цікава тема зіркових розлучень, радимо подивитися відеоматеріал про Примадонну:

Схожі статті