Ектор Хіменес-Браво опублікував провокативне фото у ліжку: на старості років причаровує молодиць

Відомий шеф-кухар вирішив дізнатися, наскільки є лояльною його аудиторія в Інстаграмі.

Завдяки своєму таланту Ектор здобув не тільки повагу серед кухарів, а ще й шалену популярність серед українських глядачів. До того, як стати експертом кулінарного шоу, чоловік встиг побувати у безлічі країн світу та пізнати європейську та азійську кухню.

До речі, їх поєднання стало своєрідною “фішкою” Ектора.

Ектор на улюбленому шоу

У 2009 році Ектор Хіменес-Браво починає активну співпрацю в Україні та переїздить до нашої столиці. Йому запропонували відкривати ресторани для п’ятизіркового готелю InterContinental Kiev, завести туди свою концепцію кулінарного мистецтва і неповторний авторський стиль. У наступні півтора року шеф просуває безліч елітних ресторанів по всьому Києву, а згодом приймає пропозицію стати головним експертом шоу на телебаченні.

Нині Ектор веде більш спокійне життя: він придбав в Ірпені приватний будинок та продовжує займатися кулінарною творчістю. Кухар активно веде сторінки у соціальних мережах.

Навіщо публікувати відверту світлину?

В Інстаграмі у зірки 1 мільйон підписників. Зазвичай Ектор ділиться своїми кулінарними досягненнями або просто ділиться робочими моментами. Проте, останні публікації шоумена вразили прихильників.

Спершу кухар почав розповідати, як відвідує косметичні процедури, а потім і взагалі опублікував таку світлину, яку більшість воліє лишати в родинних архівах.

Підписники відреагували не дуже позитивно, написавши у коментарях:

  • “А можна краще рецепт медовика?”
  • “Не очікувала такого від Ектора”
  • “Це вже занадто”

Можливо така зміна контенту пов’язана з особистим життям.

Річ у тім, що Ектор не з тих, хто ділиться активно подробицями особистих стосунків. Відомо тільки, що у 2017 році кухар розійшовся з коханою. Причини не знає ніхто, як і того, чи з’явилася нова пасія у серці відомого шоумена.

Схожі статті