Співаючий ректор Поплавський радить українцям менше їсти та змінювати робочі місця: кому адресовані такі поради

Михайло Поплавський звик жити на широку ногу. Співаючий ректор вирішив навчити українців, як треба їсти та працювати.

Михайло Поплавський. Цей співаючий ректор точно знає та вміє жити на широку ногу. В Інстаграмі артист зібрав майже мільйонну аудиторію прихильників, куди більше фанатів у нього у реальному житті.

Не забуває радувати своїх численних прихильників “юний орел” різними подарунками, в тому числі й грошовими. Розіграші останнім часом стали фішкою Поплавського.

Любить знімати також Михайло різний розважальний та повчальний контент. Звісно, за те, що у кадрах часто з’являються студентки університету культури, співак підпадає критиці. Та для артиста – це не проблема, адже він знає, що саме такі відео змушують говорити про його персону.

Михайло Поплавський традиційно привітав прихильників з Новим роком

Та нещодавно в одному з відеороликів Поплавський поділився однією дуже ризиковою порадою.

“Варто перестати багато їсти”

Саме така фраза пролунала від успішного виконавця пісень.

До чого така ризикована порада?

Річ у тім, що як би не звучала фраза, у загальному контексті вона вплітається органічно. Ректор всього-навсього підготував ряд рекомендацій з того, як легше вийти на роботу після свят.

На думку Михайла, січень – це такий місяць, коли святкувати можна без пауз весь час.

Розсудіть самі: спочатку  Новий Рік, потім Різдво, Старий Новий Рік, Водохреща. А крім цього, ніхто ж не скасовував дні народження та пам’ятні дати близьких.

Згідно порад Поплавського, слід не тільки зменшити свій раціон, а й загалом нормалізувати свій денний графік. Аби на роботі не сталося депресії, співаючий ректор радить більше спілкуватися про позитивне з колегами та спробувати помінятися з кимось робочим місцем, або скласти новий робочий план.

Підписники, попри різкі фрази, відреагували достатньо позитивно, написавши у коментарях:

  • Ви дуже класна людина
  • Супер
  • Ви як завжди нас дивуєте
  • Потрібно виходити в робочий ритм

Схожі статті