Приховані статки Полякової: стало відомо, який замок відбудувала собі суперблондинка

Родинне гніздечко Олі Полякової нагадує величезний замок та видно здалеку з пташиного польоту.

Оля Полякова звикла до розкоші. Білявка, хоч і здається тендітною, проте, сама відбудувала майже палац та тримає господарство. У неї є своя лазня та вихід до Дніпра. Прикрашають місцину величезні клумби з трояндами.

У мережі з’явилося відео, де за допомогою дрону зафільмували місце проживання поп-діви.

Полякова не приховує, що обожнює свій будинок. У неї для щасливого життя там є все: басейн, альтанки, свій власний пірс, а ще приватна сироварня, де співачка разом з доньками готує італійський сир моцарелу. Є також родини й свій власний спортивний зал.

Розкішний будинок Полякової

Та найсмішніше – це те, що зірка, яка може ні в чому собі не відмовляти тримає город та теплиці.

У дівчат, дітей Ольги, є великі власні кімнати. Сам будинок та прилегла територія виконані у стилі дерев’яного зрубу, а в середині – справжні хороми, облаштовані мармуром.

Оля не цурається вести господарство

Є також місце для занять творчістю не тільки самої співачки, а ще й доньок.

До речі старша дитина, Маша, вирішила розпочати власну сольно кар’єру. Полякова-молодша стала вокалісткою власного гурту. Разом з іншими підлітками, дівчина планує записувати композиції у роковому стилі. Відомо, що у банди вже є кілька композицій, проте, всіх їх Маша з іншими учасниками тримає у секреті.

Хто володіє шикарним зрубом на Дніпрі?

Якщо пошукати відомості про Ольгу Юріївну Полякову, інформації про гектари землі знайти неможливо. Проте, редакція “Сенсації” натрапила на інші, не менш цікаві відомості.

Виявилося, що суперблондинка з 2016 року – Фізична Особа Підприємець. Згідно з документами, співачка займається індивідуальною мистецькою діяльністю, а також виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

А зареєстрована жінка на вулиці Інститутській у центрі столиці.

Порівняйте маєток Полякової з замков Пугачової:

Схожі статті