Донька Полякової після негоди на островах просить про допомогу: що сталося у зіркової родини

Нещодавно Оля Полякова опублікувала у своєму мікроблозі інформацію про те, що негода настала на Мальдівах. В слід за цим, молодша донька попросила про допомогу.

Оля Полякова. Ця білявка точно знає, де можна гарно відпочити. Навіть у карантин співачка вирішила не проводити час у своїх розкішних апартаментах, а відправитися у подорож екзотичними островами.

Зараз зірка проводить відпустку на Мальдівах. Та негода змусила всю родину провести багацько часу у своєму номері, адже дощ не давав ані нормально поплавати, ані позасмагати на пляжі.

У зв’язку з цим, артистці зі своїми дітьми довелося шукати альтернативних розваг, зокрема родина вирішила подивитися кіно разом.

Та ідилію порушило відео молодшої доньки Полякової – Аліси.

Аліса провокує підписників. Скріншот взято з Instagram-сторінки Олі Полякової.

Дитина вже має свій відео-блог у популярній мережі “Тік-Ток”. Саме там дівчина написала на черговому ролику “Рятуйте” та удала, що плаче. Причина – проста та кумедна. Її зіркова мама надокучила дитячою популярною пісенькою про дитинча акули.

Після цього креативна Аліса вирішила розіграти підписників, вигадавши блог безхатька. У ньому малеча скаржиться, що на шикарних Мальдівах їй доводиться насправді виживати та їсти одне листя.

Що ж, дівчинка має гарне почуття гумору.

Які стосунки в Олі Полякової з доньками?

Відомо, що на камеру популярна білявка – ласкава мати, яка з почуттям гумору ставиться до витівок своїх дітей. Співачка просто обожнює виставляти у сторіз відеозвіти зі спільних прогулянок з доньками.

Та й у реальному житті стосунки з Машею та Алісою (так звати дітей Олі) достатньо дружні, проте, не без недоліків.

Оля Полякова з доньками

Полякова розповідала, що були ситуації, коли діти не слухалися. Саме тому артистка вигадала формулу. Кожного разу, коли хтось з доньок на її прохання відповідає негативно, вона говорить, що й бажання дітей будуть у кінцевому результаті також мати відповідь “ні”.

Схожі статті