Максим Галкін поділився власною зимовою казкою: Аллі Пугачовій та дітям місця у ній не знайшлося

Максим Галкін продовжує вражати красою свого маєтку.

Гуморист Максим Галкін часто радує прихильників знімками та відео свого помешкання та родини.

Особливо багато артист публікує світлин та відео дітей, Гаррі та Лізи. Саме вони найбільше подобаються прихильникам і збирають захоплених коментарів.

Хоча вони не проти і подивитися на те, як живуть їхні улюблені зірки.

От і цього разу чоловік Примадонни поділився відео засніженого родинного маєтку. Як зауважив у відео сам артист, зараз все нагадує справжню зимову казку. А сам замок видається казковим.

Маєток Максима Галкіна та Алли Пугачової
Маєток Максима Галкіна та Алли Пугачової

В кадр потрапили прикрашена ялинка та гірлянда на вході. А світло з середини доповнює враження казки.

Раніше гуморист вже ділився кадрами засніженої території, де вони з дітьми та дружиною Аллою Пугачовою проводили вільний час.

Прихильники гумориста погодилися, що засніжений маєток справді має казковий вигляд. Крім того, прихильники звернули увагу і на те, що на помешканні зіркової родини багато лампочок і, схоже, в думках прикинули скільки доводиться платити за електроенергію.

Проте більшість все ж звернула увагу на красу місця, атмосферність та сятковои настрій. Вони зауважали, що тут можна знімати будь-який Діснеївський мультфільм або фільм.

Такий пейзаж нагадав шанувальникам Максима Галкіна легендарний фільм “Один дома”, де було так само багато снігу. Свою справу зробила і музика, яка доповнила враження свята, казки і віри в чудо.

Засипало снігом
Засипало снігом

Схоже, таким дописом зірковий чоловік Алли Пугачової вирішив привітати прихильників зі Старим Новим роком і нагадати, що красу можна знайти у всьому.

Більше про зіркову пару Максима галкіна та Алли Пугачової дивіться тут:

Схожі статті