Безсоромний Михайло Поплавський показав запальні танці зі своєю студенткою: все ніяк не набавиться

Михайло Поплавський не боїться засудження з боку своїх підписників. Навпаки, співак вважає, що такий контент допомагає йому набирати більше переглядів.

Михайло Поплавський  – справжній король розваг та улюбленець мільйонів українців. Співак знає, як привабити глядача. Проте, часто наривається на відверту критику.

Не подобається прихильникам артиста те, що своїх виступах та відео він використовує у якості акторів своїх студентів. Зокрема, дівчат, хоча нічого зайвого шоумен собі не дозволяє.

Самі ж вихованці університету культури не одноразово підтверджували, що мають самі ініціативу набратися досвіду у концертній діяльності.

Та останнє відео Поплавського дійсно виявилося гостроцікавим.

На ньому співаючий ректор танцює на фоні молоденької студентки, яка дуже пластично та енергійно рухається у такт музики. У дописі до відео співак попросив домислити та написати у коментарях своїх підписників, що вони думають з приводу кінцівки його танців з дівчиною.

@poplavskiy.m

Лайкаю тих, хто напише, що зробила дівчина в кінці 😎 #Поплавський

♬ On My Mind – Diplo & SIDEPIECE

Сучасні технології дуже близькі університету культури. Буквально всі факультети мають свої сторінки у соціальних мережах та вже випробували навіть популярний підлітковий “Тік ток”.

Проте, за веселою картинкою ховається дуже серйозне навчання.

Редакція “Сенсації” дізналася умови вступу на деякі факультети.

Не будемо далеко ходити, а поглянемо, де навчаються співаки. Так би мовити, по профілю Михайла Поплавського.

В університеті є цілий факультет музичного мистецтва у якого дуже веселі та кумедні публікації у соціальних мережах, а ось правила приймання – важкуваті.

Для того, щоб претендувати на місце студента, вчорашньому школяру доведеться виконати в автентичному варіанті чи обробці 2 народні твори (обов’язково одна пісня a capрella та одна з інструментальним супроводом – для вокалістів-фольклористів або 2 інструментальні твори – для інструменталістів-фольклористів) різних стилів та жанрів народної музичної творчості за вибором абітурієнта.

Схожі статті