Ольга Сумська замилувала мережу своїм давнім фото: краса, яка була з дитинства

Українська Роксолана вміє зачаровувати з першого погляду. Недарма Ольгу Сумську вважають прикладом для наслідування.

Ольга Сумська, задається, взагалі не змінилася з роками. Її статній красі можна тільки позаздрити. Жінка завжди доглянута та підтягнута, має розкішне довге волосся.

Нещодавно акторка буквально всю мережу замилувала своїм дитячим новорічним фото.

У цій маленькій дівчинці вже вгадуються виразні риси акторки. Скріншот взято з Instagram-сторінки Ольги Сумської

У дописі зірка згадала, як ретельно її мама готувала доньку до свят та як доводилося виходити з ситуації, коли костюми було не так просто до свята купити у магазині.

“Мої новорічні сукеньки..Мамочка завжди наполягала, аби був бантик..А біле платтячко “Сніжинка”під ялинкою замовляли у театрі, я їм пишалась, пошите з натурального фатину і батисту..”, – розповідає Ольга про спомини новорічних свят часів дитинства.

Як виглядала Ольга Сумська у молодості?

Ольга Сумська у молоді роки. Фото з особистого архіву.

Свою творчу кар’єру акторка розпочала ще у 5-ти річному віці, вийшовши на сцену театру з маленькою роллю. Дівчинка народилася у творчій родині, тому не дивно, що її мама за умов дефіциту змогла знайти вихід зі скрутної ситуації з костюмом.

Проте, справжню популярність принесла жінці роль у серіалі “Роксолана”.

Кадр з т/с “Роксолана”, де Ольга Сумська зіграла полонену, але горду українку.

Ольга зіграла вперту та горду слов’янку, яка наперекір долі підкорила серце турецького султана.

Сумська зізнавалася, що їй було деколи важко грати турецьку бранку. Та найбільшим шоком для неї, скромної дівчини з Запоріжжя, стали сцени, де потрібно було оголеною купатися у річці.

Крім серіалу “Роксолана”, який став візитівкою актриси, Ольга Сумська знялася в картинах “Голос трави”, “Пастка”, “Записки кирпатого Мефістофеля”, “Кілька любовних історій”. Окрім кіномистецтва, зірка активно займається озвученням фільмів.

Схожі статті