Застрягла у снігах Леся Нікітюк переспівала саму Тіну Кароль: поп-діві наступають на п’яти

Леся Нікітюк знову підкорює Інстаграм гумором.

Днями в Україну прийшла справжня зима зі снігом та морозами, що стало сюрпризом для багатьох знаменитостей.

Не стала винятком і українська телеведуча Леся Нікітюк. У відео, яким дівчина поділилася у сторіз, вона зауважила, що випробування холодом не витримала не лише машина зірки, а й її телефон.

Леся Нікітюк застряла у заметах
Леся Нікітюк застряла у заметах

За словами ведучої, їй вдалося записати відео лише з п’ятої спроби. І, щоб хоч якось розважити і себе, і прихильників, і супутницю, телеведуча вирішила виконати частину пісня Тіни Кароль “Шиншилла”.

Заодно Леся Нікітюк передала поп-діві вітання, натякаючи на те, що, ймовірно, теж вийде на сцену як співачка.

Разом з тим, дівчина не засмутилася через пригоду з машиною. Навпаки, зіркова ведуча пораділа снігові і справжній зимі. А прихильники гумористки під дописом, яким вона поділилася, порівняли її зі Снігуронькою.

Така асоціація виникла у підписників знаменитості через те, що на фото, якими поділилася Леся Нікітюк, вона постала у розстебнутій шубці та легких кросівках. А от голі ноги телеведучої змусили прихильників не на жарт похвилюватися за здоров’я улюбленої телезірки.

Хоча самій Лесі Нікітюк, очевидно, не холодно. А якщо і так, то дівчина старанно це приховує. Схоже, вона таки дочекалася справжнього чоловіка, який зігріває її з наближенням холодів.

Крім цього, прихильники засипали Лесю нікітюк компліментами, назвавши її “бомбічною жінкою”.

Справді, з такими сюрпризами треба бути неймовірною людиною. аби зберегти позитивний настрій і в такій ситуації ще й співати і змагатися з головною співачкою України.

 

Схожі статті