Лідія Таран після відпочинку потрапила на лікарняне ліжко: поїздка до Туреччини не минула безслідно

Лідія Таран поскаржилася на вимушений карантин.

Українська телеведуча Лідія Таран нещодавно повернулася з відпочинку у Туреччині, де проводила час зі своєю донькою Василиною. При цьому телеведуча поскаржилася, що в готелі, де вони відпочивали. їм дали неправдиву інформацію щодо розваг і дівчата взяли з собою маски та ласти в надії поплавати.

Проте найбільший сюрприз чекав на зіркову ведучу та маму після повернення з відпочинку. Здавши тест, Лідія Таран зрозуміла, що таки захворіла на коронавірус. Зауважимо, це не перший карантин ведучої за цю зиму. Раніше вона разом з донькою перехворіла на ангіну і з задоволенням ділилася з прихильниками спільними заняттями.

Цього ж разу Лідії Таран пощастило менше. Вона зауважила, що цього разу її перебування на самоізоляції контролює додаток “Дія”, який, за словами ведучої, попросив у неї надіслати аж 3 знімки з підтвердженням того, що Лідія Таран перебуває вдома.

До того ж ведуча зізналася, що хотіла б провести цей час на роботі з колегами, а не вдома, дивлячись серіали і ковтаючи ліки.

Прихильники з усіх сил намагаються підртимати улюблену телеведучу і діляться своїм досвідом перебігу хвороби. Ті, кому так само не пощастило, як і Лідії Таран, зауважили, що з такими темпами додаток вивчить інтер’єр кожної квартири до найменших деталей.

Крім того, вони зізналися, що хворіють всі, хто перебував останнім часом у Туреччині, що теж певною мірою засмутило прихильників телебілявки.

Підписники побажали Лідії таран швидкого одужання і легкого перебігу хвороби, адже дехто і досі бореться з наслідками захворювання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.