Віталій Козловський прокоментував колишній конфлікт з продюсером Ігорем Кондратюком: “Йому з цим жити”

Віталій Козловський не зміг оминути в інтерв'ю найскладніший період його життя.

Незаплямована репутація відомого українського продюсера, судді музичного шоу “X-фактор” та “Україна має талант” Ігоря Кондратюка здебільшого ніколи не викликала питань. Але тільки не в прихильників співака Віталія Козловського. Про це не говорили на телебаченні, цю тему не дуже часто порушували ЗМІ. Але як би там не було, це  був найгучніший скандал у 2012 році.

Розірвання контракту

Справа в тому, що Віталій Козловський мав намір розірвати контракт із своїм продюсером Кондратюком через надто маленький дохід, але на деякому етапі знаменитості не зійшлися в думках і розпочався грандіозний конфлікт. Він зачепив усіх, хто не встиг сховатися.

Нещодавно Сніжана Єгорова, на своєму каналі в YouTube, взяла інтерв’ю у Віталія Козловського. Вона нагадала про цю жахливу ситуацію, на що співак відповів, що дійсно конфлікт був величезний та підтвердив свої колишні обвинувачення. Але самостійно прокоментувати їх не наважився.

“Я не очікував, що людина може виявитися настільки підлою. Але, це з моєї точки зору. З його, можливо, це не було підлістю тому, що він бачив в мені бізнес-проект.”

Віталій Козловський та Сніжана Єгорова
Віталій Козловський та Сніжана Єгорова

Чи було це насправді

Віталій Козловський дійсно не мав змоги виїхати за кордон протягом року, не мав змоги виконувати свої пісні, які так обожнювали його слухачі, його проганяли зі студій звукозапису та радіостанцій, його попереджали про те, що Кондратюк робить усе, аби кар’єра Віталія Козловського припинилася. Навіть поговорювали, що продюсер намагається відібрати ім’я у співака. На кожному концерті Віталія була присутня людина, що слідкувала за поведінкою артиста та доповідала Кондратюку. І за кожну незаконно виконану  пісню Віталію приходила повістку до суду.

Найкращий захист – напад

Кондратюк же відповідав, що його підопічного скосила жадібність і його репутація каже сама за себе. Він апелював на те, що жоден його підопічний не страждав від таких санкцій від продюсера. Далі було гірше: співак обвинувачував колишнього продюсера у розкраданні його грошей, які були витрачені на придбання квартири та машини, а насправді, нібито, викрадені Ігорем Кондратюком. Цьому досі немає ніяких підтверджень.

Але здається, що Козловському було не дуже приємно обговорювати це питання і він охайно змінив тему обговорення. Таким чином конфлікту з Кондратюком було присвячено не більше двох хвилин майже трьохгодинного інтерв’ю.

Чи то співаку дійсно було неприємно згадувати ті часи, чи то йому є що приховувати? А може між знаменитостями перемир’я?

Схожі статті