Молода дружина Віктора Павліка зізналася, як хоче назвати дітей і поділилася спогадами з дитинства

Народний артист України Віктор Павлік та його дружина Катерини Репяхова готуються стати батьками. Подробицями такого важливого етапу дівчина ділиться в мережі.

26-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка готується стати мамою перший раз, не втомлюється розповідати прихильникам про подробиці свого життя з відомим артистом.

Проте зараз підписників дівчини найбільше цікавлять подробиці її вагітності і плани на майбутнє.

Катерина Репяхова, яка вже встигла стати зіркою, не втомлюється розповідати про все те, що перживає зараз.

Зокрема, вона поділилася, як планує назвати майбутню дитину. Катерина Репяхова розповіла, якщо буде хлопчик, то планує назвати його Михайлом.

Сам зірковий батько не проти такого імені. Його дружина розповіла, що перед тим, як виходити за артиста заміж. вона поцікавилася його ставленням до цього імені.

Катерина Репяхова розповіла про бажане для сина ім'я
Катерина Репяхова розповіла про бажане для сина ім’я

А от з імені для дівчинки у пари виник конфлікт. Справа в тому, що їм’я Любов, яке обрала Катерина, не подобається її зірковому чоловікові.

Дівчина зауважила, що перебувати в декреті не планує і відразу після народження дитини хоче повенртатися до активного життя. Вона навіть розпланувала поїздки та зустрічі з рідними.

Катерина Тепяхова розповіла про бажане ім'я для доньки
Катерина Тепяхова розповіла про бажане ім’я для доньки

Як до такого поставилися підписники зіркова дружина не розповідала.

Також дівчина не планує брати няньку, адже у дитини є мама і тато, які потурбуються про неї набагато краще. Дівчина зазначила, що в декрет у класичному розумінні слова не піде, але постійно буде поруч з дитиною.

Поділилася Катерина Репяхова і деякими спогадами про минуле. Вона розповіла, що у підлітковому віці завдавала мамі багато клопотів. Але впевнена, що пережити цей нелегкий період їй допомогли любов, розуміння та підтримка мами.

Катерина Репяхова розповіла про юнацькі роки
Катерина Репяхова розповіла про юнацькі роки

Як зрозуміли підписники дівчини, у її житті була лише мама, тож логічно, що їх зацікавив батько дівчинки. Подробиць Катерина Репяхова не розповіла, зазначивши лише,що свого часу батько “втратив себе” і перестав спілкуватися з ними.

Згадала про знайомство з Віктором Павліком
Згадала про знайомство з Віктором Павліком

Крім того дівчина відмітила, що до знайомства з Віктором Павліком була його фанаткою з 10 років. Тоді ж і почала слухати його пісні.

Схожі статті