Фігура Насті Каменських збирає захопливі коментарі: Потап не тямить себе від щастя

Українська красуня знову дала привід для обговорення. У своєму Інстаграм Настя Каменських поділилася останніми днями відпочинку.

Українська співачка Настя Каменських не втомлюється ділитися у мережі подробицями їхніх з Потапом мальдівських канікул.

Дівчина, у властивій їй манері поділилася сонячними картинками та гарним насторєм. І, що приємно, прихильники зіркової красуні оцінили такі знімки, хоча жінка Потапа знову показала всім струнку фігуру.

Підписники зауважили, що співачка має відпочивший вигляда і помітно, що її фігура – результат нелегкої праці. Вони засипали Настю Каменських компліментами і зізналися, що люблять таких позитивних та яскравих особистостей.

Щоправда не всі підписники Насті Каменських зрозуміли, як так вийшло, що вони з Потапом поїхали відпочивати, а пересічні люди повинні цілими днями працювати. Проте це було єдине зауваження на адресу відомої пари.

Незважаючи на те, що нинішня фігура Нсті Каменських збирає багато позитивних коментарів. Проте знайшлися і ті, кому здалося, що співачка мала кращий вигляд до того, як схудла.

Настя Каменських показала закулісся Мальдівської романтики
Настя Каменських показала закулісся Мальдівської романтики

Піддавшись легкому відпочинковому настрою, який у Потапа та Насті Каменських був лише після весілля, вони вирішили поділитися і кумедними сторіз з відпочинку.

На одній з них репер вирішив використати декольте своєї красуні-дружини як підставку під їжу. Сама Настя Каменських цьому точно не зраділа.ю проте підтримала веселий настрій чоловіка і поділилася цим відео.

Потап підколов
Потап підколов

Прихильники зірки під останнім її дописом назвали Інстагарам Насті Каменських місцем краси, гармонії та любові. І це справді так. Особливо це стало помітним після того, як зіркова красуня вийшла заміж за колегу по цеху Потапа.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.