Оля Полякова знову довела своє безперечне почуття гумору: співачка відповіла на звинувачення хейтерів

Оля Полякова не шкодує нахабних коментаторів та продовжує глузувати з них.

Відома співачка Оля Полякова особливо відрізняється від інших зірок українського шоу-бізнесу. Адже артистка до усього відноситься з позитивом та гумором. Та особливо до хейтерів. Нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram ряд світлин, на яких вона зображена в різних купальниках.

Є чому заздрити

Оля на стримувалася та демонструвала свої форми, а також не заважала у цій важкій справі своїй старшій доньці Марії. Не забула співачка і  поскаржитися, що набирає вагу через новорічні свята та відпочинок. Ці фото неабияк привернули увагу як прихильників, так і хейтерів.

Хейтери не сплять

Під світлинами одразу з’явилися коментарі різного характеру. Дехто знаходив фігуру співачки неймовірною, а дехто не знав до чого причепитися. З наступних сторіз Полякової стало відомо, що велика кількість людей звинуватила співачку у тому, що у неї замість натуральних зубів – пломби. На що Оля відповіла з посмішкою та гумором:

Шановні підписники! Остання публікація привернула дуже багато уваги і деякі вирішили, що в мене в роті тільки пломби, а не зуби. Дорогі, це просто так світло упало, так стається. Але якщо вам хочеться думати, що мій, що мій рот усипаний “пломбами” – хай буде так Не важливо. На жаль,  через деякий час артистка видалила сторіз. Може через те, що на відео вона була заспана, та не прибрана, а може через те, що вирішила, що хейтери взагалі не вартують ніяких коментарів.

Скріншот зі сторінки Олю Полякової
Скріншот зі сторінки Олі Полякової

Так чи інакше публікація чарівним чином зникла зі сторінки Олі Полякової. А хейтерам залишається і далі заглядати до рота співачки.

Схожі статті