Учасниця гурту НеАнгели Вікторія Сміюха у центрі уваги: оскандалилася чи невдало привернула до себе увагу?

Вікторія Сміюха продовжує епатувати. Чого не зробиш заради слави.

Учасниця музичного гурту “НеАнгели” Вікторія Сміюха неодноразово ставала у центрі скандалів та не гнушалася привертати увагу до своєї персони різними способами. Адже популярність зазвичай будується не тільки завдяки хорошому вокалу та безперечному шоу.

ОАЕ

Зараз Вікторія знаходиться у Дубаї. Де вирішила, скоріш за все, добре заробити, як і велика частина зірок української та російської естради. Саме звідти і були опубліковані світлини на її Instagram сторінці, що викликали неабиякий ажіотаж.

Епатажне фото

На фото співачка сфотографована разом з MARUV на чорному глянцевому столику. Вікторія вдягнена у сукню,а MARUV знаходиться у своєму сценічному костюмі. Співачка вирішила відірватися по повній та показала “дива розтяжки”. Таким чином фото набуло дещо неоднозначного характеру і користувачі мережі Instagram одразу ж це примітили. На співачок обрушилися як компліменти, так і гнилі помідори.

Багатьом не сподобалося, що Вікторія намагається копіювати Анну. А Анна, насамперед, взагалі має безліч хайтерів через характер її виступів, що загалом завжди для повнолітніх.

Співачок буквально затравили в коментарях.

Скріншот сторінки співачки

І навіть краса та стрункий стан артисток не рятує ситуації. Здається, що Вікторію це не дуже хвилює. Чи може вона настільки зайнята що не може прочитати коментарі від своїх прихильників та аудиторії?

У кумирів є кумири

Також стає зрозуміло, що Вікторія Сміюха являється фанатом творчості співачки MARUV. Адже неангелу неабияк захотілося поділитися виступами епатажної діви, і навіть відвертий характер танцювальних па, що відбувалися на сцені не зупиняє її.

Схожі статті