Катя Осадча покинула Юрія Горбунова і вимушено проміняла Дубаї на Київ: що стало причиною

Катя Осадча, яка останнім часом насолоджувалася відпочинком у Дубаї змушена була визнати, що потрібно повертатися до робочого ритму.

Подружжя телеведучих Каті Осадчої та Юрія Горбунова, які після новорічних свят поїхали відпочити у Дубаї повернулися додому.

Ведуча з жалем зауважила, що відпочинок у такому місці – це чудово, але роботу теж ніхто не відміняв.

Телезірка поділилася останнім по-справжньому літнім і теплим дописом з відпочинку і, схоже, готова повертатися у робочі будні Києва.

Прихильники щиро пораділи за Катю Осадчу, що вона змогла присвятити час родині, адже у робочому графіку парі справдя важко знайти час на повноцінні розваги разом.

Також вони зазначили, що ведуча “Світського життя” та її зірковий чоловік сповна заслужили такий відпочинок. Навіть трохи по-доброму позаздрили і назвали його відпочинком мрії кожної мами.

На знімку Катя Осадча позує на березі океану у легкій довгій сукні і, схоже, навіть не підозрює про те, що на них чекає в Україні по прильоту.

Відлітаючи, телеведуча з сумом зауважила, що у нових реаліях такі подорожі стають справжньою подією, до якої всі дуже відповідально готуються.

Катя Осадча, схоже зрозуміла, що поїхати кудись їй вдасться ще не скоро, тож вирішила сповна насолодитися останніми моментами за межами України.

Повертаючись додому, ведуча розповіла, що у аеропортах зараз посилено нагадують відвідувачам про правила безпеки і про важливість їх дотримання.

Незважаючи на такий швидкоплинний відпочинок, Катя Осадча все ж з радістю повертається до улюбленої роботи, адже там її чекає не менш яскраве та захопливе спілкування зі знаменитостями і новий сезон вокального шоу “Голос країни”, незмінною ведучою якого вона є.

Схожі статті