Світлана Лобода та Віра Брежнєва з’явилися на обкладинці глянцю: кому тепер дістанеться вся слава

Співачка Світлана Лобода поділилася новим досягненням, чим викликала збентеження. Зі співачкою славу розділила ще одна зірка естради.

Українська співачка Світлана Лобода, яка остаточно переїхала жити та працювати до Росії, зробила прихильникам чудовий подарунок до свят.

Тоді як її зіркові колеги дарують все для краси, артистка поділилася з прихильниками обкладинкою нового журналу, яку прикрасила своєю світлиною.

Виявляється, на початку року популярний жіночий журнал ELLE влаштував тематичну чорно-білу фотосесію, у якій взяли участь всі зірки шоу-бізнесу. При цьому, на одну обкладинку потрапили знімки відразу двох зірок – Світлани Лободи та Віри Брежнєвої.

Після цього Інстаграм Світлани Лободи фанати буквально засипали запитаннями про те, як так могло статися.

На цей факт звернули увагу прихильники Світлани Лободи, про що і написали у коментарях до знімку на сторінці співачки в мережі.

Вони зазначили, що артистка зробила для них справжній подарунок, знявшись у фотосесії, і дала привід купити журнал вперше за 10 років.

До того ж Світлана Лобода дуже активно закінчила попередній рік, випустивши нову пісню і почала новий рік. Тож тепер її шанувальники очікують нового хіта на 14 лютого.

Крім цього, шанувальники виконавиці засипали її компліментами і зізналися, що дуже її люблять за творчість, красу і трудоголізм.

При цьому прихильники самої Віри Брежнєвої не звернули увагу на співпадіння і засипали улюбленицю компліментами. А дехто зауважив, що після фотосесії співачки вирішив почати уважніше ставитися до себе.

Сама Віра Брежнєва подякувала за неймовірно цікаву роботу і заохотила прихильників до змін на краще.

Схожі статті