Вєра Брежнєва і Костянтин Меладзе: співачка детально розповіла, як розвиваються їх стосунки з чоловіком

Вєра Брежнєва та Констянтин Меладзе одружилися досить давно, але питання до них залишилося до сих пір.

Шляхи Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе перетнулися 17 років тому, коли дівчина пройшла кастинг в групу “ВІА Гра”. Через пару років дружина Меладзе і мати його трьох дітей Яна Сум стала підозрювати, що у чоловіка інша жінка.

Знову скандал

За словами колишньої дружини продюсера, тоді вона була вагітна їх молодшим сином і списала кризу в стосунках на “тимчасову слабкість” чоловіка. Однак ще через два роки жінка дізналася, що паралельно з їх шлюбом чоловік “живе іншим життям”.

Брєжнєва Костянтин Меладзе
Брєжнєва Костянтин Меладзе

Вона подзвонила Брежнєвій, але співачка стала все заперечувати. Минуло ще п’ять років, перш ніж Віра сама зізналася Яні, що у них з Костянтином роман. Дружина Меладзе подала на розлучення.

Весілля

У 2015 році Меладзе і Брежнєва таємно зіграли весілля в Італії. Раз у раз в соцмережах починаються розмови про розставання: як-то, наприклад, шанувальники помітили, що Віра видалила зі своєї сторінки фотографії з чоловіком. Не так давно Меладзе приписували роман з солісткою нинішнього складу “ВІА Гри” Ерікою Герцег. Але Брежнєва спростовує інформацію про кризу відносин і публікує романтичні фото з чоловіком.

Декілька годин тому було опубліковано нове інтерв’ю Вєри Брежнєвої у Армана Давлєтярова в гостях.

Інтерв'ю Вєри та Армана
Інтерв’ю Вєри та Армана

У ньому колишня учасниця групи ВІА ГРА зізналася, що їй дуже важко жити поруч з генієм. Їй знадобилося декілька років, аби розробити стратегію життя з ним. Також Вєра не стала приховувати, що з Костянтином вони все ж таки не сподобалося один одному одразу, і їх чекав довжелезний період притирки.

У зіркового подружжя все гаразд і ніякої кризи не передбачається, тож можна спати спокійно.

spot_img

Схожі статті