Потап відверто поспілкувався з прихильниками: чи робить Настя Каменських чоловіка щасливим

Потап поділився своїм баченням щасливого життя.

Успішний український продюсер Олексій Потапенко – не фанат відвертостей. Він десять раз віджартується, але не розповість правди. А одкровень про його особисте життя годі й  чекати. Можна напоротися на жорстку відповідь, яка не сподобається.

Реперська філософія

Також Потап і не фанат повчань. Але іноді він може поділитися своїми висновками і ці висновки завжди мають сенс і знаходять відгук. Відпочиваючи зі своєю дружиною Настею Каменських на Мальдівах, на Потапа очевидно найшло натхнення і він вирішив поділитися зі своїми підписниками своєю філософією.

Скріншот сторінки Потапа
Скріншот сторінки Потапа

Тому він опублікував своє селфі і підписав його наступним чином:

“Людина з мрією – це супер людина! Скільки разів я починав мріяти і мрії збувалися! Обережно,вони дійсно збуваються! Але найцікавішим, виявилося, навчитися наново мріяти! Справа в тому, що коли ти досягаєш своєї мети, виникає тривожне почуття спустошення “ну ось – добився…що тепер далі”? а далі ще цікавіше! Навчитися наново мріяти! Захотіти хотіти! Поставити нереальні (для себе попереднього) таргети і знову піти за світінням мрії в незвідане! З часом ти зрозумієш, що пошуки щастя і були ЩАСТЯМ! щастя – це дієслово! (Я вже співав про це в альбомі /Nina #дієслово, послухайте вам буде цікаво) Це процес, це емоції в русі! Тому дорога до мрії сама по собі і є її здійснення! Полюбіть процес і результат знайде вас сам!”

Робота – щастя

Здається, що для Потапа щастя – зовсім інша річ, ніж для багатьох людей. Для нього щастя –  це шлях. І до цього поняття не входить родина, кохана, діти і так далі.

А можливо репер, ще доповнить свою свою думку у наступних публікаціях і ми побачимо, як насправді він почувається щодо кохання і родинного життя.

Схожі статті