Безсоромна Тіна Кароль показала декольте до талії на заздрість всім пасіям Балана: справжня поп-діва

Тіна Кароль вразила весь Інстаграм своїм сміливим відео. Що ж, блондинка претендує не звання найбільш спокусливої співачки.

Тіна Кароль. Особисте життя цієї співачки – справжня таємниця. Для кого тепер, після смерті чоловіка Євгена зірка пише свої пісні та кого хоче спокусити своїм декольте – таємниця.

Тим не менш, співачка продовжує інтригувати підписників та публікувати відео у відвертих та сміливих сукнях.

На цей раз, готуючись у гримерці до виступу, зірка вирішила продемонструвати сукню від відомого дизайнера, який працює у Лондоні – Давида Коми.

На Тіні – шикарна сукня, прикрашена камінням. Редакція “Сенсації” вирішила пошукати, скільки може коштувати таке вбрання.

Варто зазначити, що на сайті дизайнера у продажу ще немає цієї сукенки. Проте, вже зрозуміло стає, що одяг – не з дешевих. Відсортувавши за цінником, можна зрозуміти, що найдешевше вбрання на вечір від Давида Коми обійдеться вам щонайменше у 16 тисяч гривень, якщо, звісно пощастить його знайти на розпродажі.

Найдорожче буде коштувати вечірня сукня. Там цінник варіюється від 50 до 70 тисяч гривень.

 

Тіна Кароль вразила своїм вбранням. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Звісно, така зірка, як Тіна може собі дозволити з’явитися на людях в елітному дизайнерському одязі.

Співачка під час карантину розпочала низку продажів власного бренду, чим і заробляє свої статки. Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль має всі шанси стати мільйонершею.

Скільки заробляє зірка – відомо, а ось особисте життя співачки – досі у тіні.

Це заборонена тема для розмови з поп-дівою.

Здається, що Дан Балан і Тіна – давно вже припинили свої стосунки, адже після “Голосу країни” взагалі не зрозуміло, чи продовжують знаменитості спілкування.

Син Тіни Кароль – єдиний зараз чоловік, з яким відома білявка готова проводити разом час.

Дізнатися більше про цю зірку та її життя можна у відео:

spot_img

Схожі статті