Настя Каменських зворушливо попрощалася з раєм: без Потапа і не вагітна

Інстаграм Насті Каменських поповнився новими кадрами з райського острова. Але для неї це вже прощання з теплом і сонцем.

Останнім часом Настя Каменських у своєму Інстаграмі радувала прихильників сонячними кадрами з Мальдів, куди зірка разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком відправилася після різдвяних свят.

Під час відпочинку артистка не припиняла спілкуватися з шанувальниками, ділячись фото та відео неймовірно красивого місця. Незважаючи на те, що пара прилетіла відпочивати, проводили час Потап і Настя досить активно, про що свідчили насичені сторіз співачки.

Хоча загалом усі знімки артистки викликали захват, проте деякі з них підписники жінки Потапа все ж розкритикували, зауваживши, що їй варто замислитися про дітей, а не хизуватися відкритими нарядами і показувати все те, що має бачити лише чоловік знаменитості.

А от останні фото, які з’явилися в Інстаграмі ведучої викликали лише позитивні емоції та коментарі. Прихильники похвалили зірку за красивий та ніжний образ, який лише підкреслив її природну яскраву красу.

Дивлячись на знімки, декому з прихильників здалося, що на них Потап зайвий. Хоча справедливі були зауваження, що це інстаграм Насті Каменських, тож їй самій вирішувати хто зайвий, а хто – ні.

Дізнавшись, що зіркова пара планує повертатися до Києва, прихильники порадили їм затриматися у теплі ще трохи, адже вони повертавються у холод. Проте потап, схоже, саме про це і мріяв. Тож є шанс, що подружжя все ж застане українську зиму в усій красі.

І поки прихильники обговорюють останній знімок Насті Каменських, зірка поділилася новими світлинами. На них зірка позує у купальнику, поверх якого накинула сорочку. У руках співачка тримає екзотичні квіти.

Незважаючи на те, що Настя Каменських знову постала у звичному для себе образі, цього разу підписникам сподобалися світлини зіркової красуні.

На думку шанувальників, на світлинах зірка виглядає привабливо і вибрати якусь одну дуже важко.

Крім того, зараз зірка має ще привабливіший вигляд, ніж після весілля з Потапом. Але прихильникам все ж не дає спокою коли саме у зірковій родині чекати поповнення.

Схожі статті