Розповніла Приходько втратила вроду та змирилася з долею: “Набирається жирочок”

Анастасія Приходько завжди була на стороні природної вроди. Та свята дали по собі знати. Жінка розповіла, що дуже чекає на весну.

Анастасія Приходько завжди щиро спілкується зі своїми підписниками. Нещодавно у сторіз у своєму мікроблозі в Інстаграмі зірка поскаржилася, як важко їй переживати зимовий період.

Співачка розповіла, що з дитинства для неї одним з найважчих місяців був лютий. Проблема в тому, що свята закінчувалися, світла в день було замало та й тяжко було зимувати в очікуванні весни.

Поскаржилася зірка й на температуру ззовні. Так, як вона проживає за містом, в її районі прохолодніше, ніж у самому Києві. На вулиці ввечері стало -21, але Настя все ж таки наважилася піти та вигуляти свого собаку.

Все це вона розповідала за вечірнім ритуалом зняття косметики. Настя вирішила зіронізувати та розповіла, що начебто її щоки набрали за час свят “жирочку”.

Настя скаржиться на “жирочок”. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Після цього жінка прогулялася вечірнім передмістям зі своїм чотирилапим товаришем, якого після морозного променаду побігла зігрівати теплим душем.

Анастасія Приходько та зовнішні зміни

Цю співачку можна назвати справжньою бунтаркою шоу-бізнесу. Вона починала свою кар’єру у вельми жіночому образі з чорнявою довгою косою, проте, потім перетворилася на справжню пацанку: Настя стала волонтеркою та позбулася довгого волосся.

Та зараз зірка повертає собі образ леді.

У неї акуратне каре та натуральний колір волосся.

Приходько зізнається, що у її житті були проблеми з вибором одягу. У дитинстві її родина жила небагато й тому доводилося часто доношувати речі за старшим братом, а також жертвувати модними сукнями задля того, щоб купити практичну пару штанів.

Та зараз зірка впевнена у собі та не соромиться на всю аудиторію у 36 тисяч підписників заявляти, що вона – красива.

Якщо вам цікаво, як борються за красу зірки – радимо подивитися історію про трансформацію Анфіси Чехової:

Схожі статті