Ірина Білик таємно відвідала вечірку у Білорусі й опинилася в центрі скандалу: що відомо про виступ співачки

Ірина Білик знову у центрі уваги. Причиною тому стало відвідування заходу закордоном.

Ірина Білик. Ця відома білявка завжди вміла звернути на себе увагу. Довгий час вона гордо носила звання “Української Мадонни”. За сміливий стиль, нетривіальну зовнішність її часто порівнювали з закордонною співачкою.

Зірка згодом змінила стиль й перейшла від зухвалих пісень українською на ліричні мелодії російською. Проте, своїх прихильників не втратила.

Нині співачка на грані скандалу через те, що відвідала сусідню країну.

Варто зазначити, що зірка має свою громадянську позицію та, згідно зі словами її продюсера, регулярно допомагає українським військовим.

Засудження Ірина зазнала у Білорусі, адже виступила на зустрічі з Олександром Лукашенком. Нагадаємо, що зараз у сусідній країні тривають протестні акції, щодо виборів голови держави.

Про візит української співачки стало відомо з білоруських джерел. Проте, тривалість поїздки та її деталі – не розкриваються.

На старанавагоднім прыёме Лукашэнкі выступалі і украінскія спявачкі: Эліна Івашчанка і народная артыстка Украіны Ірына Білык.

Опубликовано BCC/Belarusian Council for Culture Понедельник, 18 января 2021 г.

Сама Ірина продовжує ділитися з підписниками історіями з життя та розповідає про продовження дієти, яку розпочала після новорічних свят.

Цікавими стали подробиці стосунків з чоловіком. Білик, відповідаючи на питання прихильників на своїй сторінці в Інстаграмі, поділилася інформацією про те, що спілкується з коханим кожен день онлайн. Варто зазначити, що Аслан Ахмадов став 4-м чоловіком в житті відомої білявки.

Ірина Білик з чоловіком. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

А ще стало відомо про дружбу Ірини та Наталі Могилевської.

Білик розповіла, що дружить та підтримує зв’язок з зіркою вже достатньо давно та на підтвердження замилувала мережу запальним танцем з Наталею.

Крім особистих цікавинок з життя, Ірина розповіла, що дуже скоро на прихильників чекає новина: вона готується випустити нову пісню та кліп.

Схожі статті