Суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар святкує 39 день народження: “Справляюся непогано”

Прима-балерина Катерина Кухар поділилася літніми знімками і поміркувала про новий рік свого життя. Деякі висновки можуть вразити.

Прима-балерина та суддя проекту “Танці з зірками” святкує свій день народження у одному з наймальовничіших місць на Землі – Мальдівах. Такий подарунок дружині зробив її чоловік Олександр Стоянов.

У новому дописі, який з’явився на сторінці зіркової іменинниці балерина пригадала давній жарт про три вікові етапи кожної жінки. Вона зізналася, що у юності завдавала батькам чимало клопоту.

Тепер дістає чоловіка та, зазираючи у майбутнє, готується бісити других половинок своїх дітей.

Проте Катерина Кухар ні про що в житті не шкодує, навіть про складні моменти та невизначені етапи. Іменинниця зізнається, що любить своє цікаве і насичене подіями життя разом з усіма головоломками та непередбачуваними поворотами.

Цього дня зірка вітчизняного балету отримала багато привітань та побажань як від колег по цеху, так і від прихильників її таланту. Дехто побажав їй відпочити не лише за себе, а й за усіх жінок, адже про таку поїздку можна лише мріяти.

Катерина Кухар зробила собі найкращий подарунок
Катерина Кухар зробила собі найкращий подарунок

Розповідаючи про відпочинок, який лише нещодавно розпочався суддя проекту “Танці з зірками” поділилася власним досвідом для тих, хто не уявляє собі відпустки без алкоголю. Для таких туристів краще брати його з собою. адже на Мальдівах спиртні напої на вагу золота і знайти їх майже неможливо.

Катерина Кухар встигла поділитися порадами щодо відпочинку на Мальдівах
Катерина Кухар встигла поділитися порадами щодо відпочинку на Мальдівах

Саму ж красуню цей факт не засмучує. оскільки сама балерина не п’є. Проте для неї теж знайшлося дещо приємне.

Оскільки Катерина Кухар активно виступає і бере участь у світських заходах, їй постійно доводиться слідкувати за фігурою. Тож поїздка у відпустку стала для неї можливістю дозволити собі все те, у чому при звичному ритмі життя балерина собі відмовляє.

Такий подарунок на свято балерина вирішила зробити собі сама. І вона сповна насолоджується таким стилем життя і розміреним графіком, у якому є місце сонцю. теплу і часу з рідними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.