Леся Нікітюк в халаті відправилася у майбутнє: сподівається там знайти судженого

Леся Нікітюк поділилася новими кадрами з відпочинку у санаторії, які нікого не залишили байдужими. Зірка знову знайшла чим вразити.

Під час зимових свят українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила провести час з користю і відправилася з мамою до санаторію. Схоже, після всіх погодних сюрпризів зірка вирішила перезавантажитися.

Зірка поділилася кількома кадрами, які викликали неоднозначні емоції у її прихильників.

Зокрема, увагу привернув знімок, на якому Леся Нікітюк сидить на балконі в одному халатику і милується зимовим пейзажем. Побачивши таку світлину прихильники Лесі Нікітюк не на жарт розхвилювалися за її здоров’я і поцікавилися чи не змерзла вона.

А от деяким, навпаки, почали набридати знімки, на яких вона стає схожа на Настю Каменських і відверто поцікавилися чи вона вже заповнила анкету на участь у проекті “Холостячка”.

Очевидно, що для зірки свята закінчилися і вона перед роботою вирішила влаштувати собі розвантажувальні дні, про що розповіла у дописі. Такий підпис не зміг не привернути до себе увагу і викликати ряд запитань до зірки.

По-перше, прихильники нагадали улюбленій телезірці, що попереду лишилося ще одне важливе свято – Водохреще і запропонували разом пірнати в ополонку.

А по-друге натякнули, що дівчина, схоже, живе майбутнім, оскільки говорить про закінчення свят.

Сама ж Леся Нікітюк, схоже, вирішила сповна насолодитися відпочинком і не думати про майбутню роботу і, тим паче, про проект “Холостячка”, на який так відкрито натякають її шанувальники.

Звісно, прихильникам дуже сподобалися знімки телеведучої, яку вони засипали компліментами. Хоча дехто зізнався, що найбільше їм сподобався собака дівчини.

Схожі статті