Ведуча “Світського життя” Катя Осадча нагадала собі про робочі будні: “Незабаром нові ефіри”

Катя Осадча нещодавно повернулася з поїздки в Дубаї, де відпочивала з родиною. Покидати такий райський куточок було важко, і думати про роботу зовсім не хотілося.

Катя Осадча, яка лише нещодавно ділилася світлинами з відпустки, повернулася до холодного Києва, відразу включилася в робочий настрій. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм, записавши перші після святкової відпустки сторіз.

В один з перших днів після повернення незмінна ведуча проектів “Світське життя” і “Голос країни” нагадала про те, що зовсім скоро стартує новий сезон вокального шоу. А це означає новий, не менш цікавий етап життя, на якому буде все. Тож, як обіцяють організатори проекту, на глядачів чекає ще більше цікавих героїв та подій.

Катерина Осадча повернулася до улюбленої роботи
Катерина Осадча повернулася до улюбленої роботи

Крім того, прихильники проекту вже знайомі з його тренерами і по-доброму заздрять учасникам. які опинилися у командах одного з зіркових наставників. а саме Олега Винника, Тіни Кароль, Наді Дорофеєвої та Діми Монатіка.

На світлинах, якими Катя Осадча поділилася у соріз, вона постала у звичному для себе образі: незвичній сукні та з макіяжем. Саме такою прихильники і звикли бачити зірку телебачення і такою вона їм дуже подобається, про що вони не припиняють говорити у коментарях до її образів.

Катерина Осадча у звичному образі
Катерина Осадча у звичному образі

Хоча серед її прихильників є і такі, кому ведуча “Світського життя” та “Голосу країни” подобається у будь-якому вигляді просто тому, що вони її дуже люблять.

Як би зірка телебачення не сумувала за відпочинком, проте, схоже, що і за роботою вона теж скучила. Тим паче, що працювати їй доводиться з не менш відомим колегами та артистами.

Спогади про відпустку не дають налаштуватися на роботу
Спогади про відпустку не дають налаштуватися на роботу

До того ж, навіть на проекті вони з чоловіком Юрієм Горбуновим нерозлучні, адже обоє ведуть популярний вокальний конкурс.

Схожі статті