Камалія підкорила снігову вершину та похизувалася майстерністю: нова зірка спорту з’явилася

Камалія - з тих, хто завжди досягає своєї мети, навіть, якщо сфера діяльності є зовсім новою.

Знаменита білявка Камалія вже давно стала улюбленицею українського слухача. Її концерти – справжня подія. Проте, лише самою творчістю жінка не хочу обмежуватися. Вона – активний підприємець, що має власну кав’ярню та не стоїть на місці у саморозвитку.

Нині Камалія відзначилася на відпочинку у Карпатах. Співачка пройшла курс навчання з лижного спорту та вже продемонструвала на фото свої перші результати.

Навчалася зірка у найкращих тренерів, які здобували бронзові та срібні медалі на різних змаганнях, в тому числі, на юнацьких Олімпійських іграх.

Тренування співачка проходила разом зі своїми дітьми. Її донька Мірабела ще на початку місяця навчилася вправності та, схоже, обійшла матір за майстерністю, хоча дівчинці лише 5 років.

Камалія написала, що дуже вдячна команді, яка займалася її підгтовкою. Фото взято з Instagram-сторінки зірки.
Співачка продемонструвала свої перші результати. Фото взято з Instagram-сторінки зірки.
Камалія й у спорті прагне бути першою. Фото взято з Instagram-сторінки зірки.

Чому Камалія обрала відпочинок у Буковелі?

Відома білявка не схожа на жінку, яка буде економити на собі кошти. Камалія й сама не раз відзначала, що з її статками можна багато чого собі дозволити. Проте, цього року зимує зірка на курорті серед наших гір.

Враження у жінки тільки позитивні. Проте, вона зазначає, що українському сервісу ще потрібно рости й рости.

Камалію вразила розвинена інфраструктура Буковелі та, за її словами, поки що вітчизняний курорт ще не дотягує до Альп.

Варто зазначити, що цього річний відпочинок у наших Карпатах – не з дешевих. Лише проживання у найбільш скоромному готелі, без сніданку, обійдеться на одну людину не менш, як у 700 гривень. Сюди слід додати ще й оренду та купівлю екіпірування гірськолижного та придбання пропуску на спуск.

 

Схожі статті