Знайшлося архівне фото Насті Каменських, як підтверджує, що з Анастасією Жмур покінчено

Анастасі Каменських не завжди була популярною. Редакція "Сенсації" дізналася, як виглядала жінка до того, як стала NK.

Для того, щоб сягнути олімпу українського шоу-бізнесу, Насті Каменських довелося багато в собі змінити. Дівчина вперто працювала над своїми вокальними даними та немало сил вклала для того, щоб її фігура дивувала своїми формами.

З повненької напарниці по дуету Потапа, співачка перетворилася на повноцінну сольну артистку, треки якої слухає весь світ.

Ким була Настя Каменських до того, як стала популярна?

Відомо, що музична кар’єра кучерявої брюнетки розпочалася у 2004 році. Настя не мала шансів стати посередністю, адже народилася у дуже творчій та заможній родині. Навіть хрещеною її стала відома артистка України – Алла Кудлай.

З дитинства її відправляли до Франції та Італії. Остання країна стала буквально другою домівкою для дівчинки.

Архівне фото, що нещодавно виникнуло у мережі доводить, що найбільшої праці довелося докласти зірці до своєї фігури.

Маленька Настя причарує своєю миловидністю кожного.
Рідкісне фото з архіву співачки.

Корінна киянка Настя Жмур (таке справжнє прізвище Каменських) навчалася у Печерській гімназії, а потім зробила відчайдушний крок: замість вступу до українського ВИШу, дівчина поїхала навчатися за океан, проте, повернулася на Батьківщину, аби підкорити вітчизняну сцену, про яку мріяла з малих років.

У юності видно, що Настя віддавала перевагу природній красі. Співачці дуже пощастило з генетикою: вона від природи має розкішне кучеряве волосся.

Молода Настя Каменських.

На початку кар’єри Настя віддавала перевагу епатажу, аніж своїй вродженій елегантності. Репертуар у неї, до речі, теж більше був направлений на розважання публіки та мав потужну гумористичну складову.

Настя Каменських на початку своєї кар’єри.

Та зараз зірка невпинно працює над собою, тримає себе у формі та дає поради своїм підписникам.

Схожі статті