Підопічна Потапа кардинально змінила стиль: Надя Дорофєєва перетворилася на пацанку

Надя Дорофєєва завжди відзначалася унікальним стилем. Після повернення з відпочинку співачка вирішила змінити своїм принципам.

Зірка Наді Дорофєєвої після уходу з дуету “Врємя і стєкло” засяяла ще яскравіше. Співачку слухач полюбив не тільки за вокальні дані, а ще й за дивовижне почуття стилю.

Надя полюбляє вдягатися у стилі спорт-шик.
Типовий образ Надії

Свою любов до моди співачка почала проявляти ще у 2012 році, коли вперше з’являється на екрані у шоу “ShowMustGoOn”, де одразу зарекомендувала себе, як талановита співачка та артистка.

Та на початку кар’єри в образі Наді було важко розгледіти сучасну ікону стилю. До речі, шопінг – це улюблена розвага зірки. Зірка переконана, що спільний похід по магазинах здатний вирішити будь-які сімейні проблеми. Чоловік Наді сам любить оновити свій гардероб. Володимир відмінно знає, які речі та аксесуари підходять дружині, тому часто робить їй стильні подарунки.

Кілька років тому, Дорофєєва надавала перевагу рудому кольору волосся та мінімуму макіяжу.

У теперішній Наді Дорофєєвій важко впізнати рудоволосу дівчинку.

Що ж, в принципі, Надя й тоді намагалася відповідати модним тенденціям. Вона носила джинси на заниженій талії, обожнювала кофтини з рукавами-воланами та надавала перевагу біжутерії.

Зараз Дорофєєва має татуювання та обожнює мінімалістичні срібні прикраси. На сцені вона виступає у футуристичних костюмах, які створюють враження, що на співачці присутній мінімум одягу.

Та останнє відео змусило всіх прихильників замислитися, чи не перетворюється Надя Дорофєєва на справжню пацанку.

Спортивний костюм та мішкуваті речі – ось, який новий стиль зірки. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

Тим не менш, сама співачка не коментує, чому обрала для сторіз саме такий образ. Можливо, це просто так, аби подражнити своїх прихильників, а потім вразити новим гарним вбранням.

Схожі статті