Донька суперблондинки Полякової мало не потонула під час фотосесії в купальнику: усі подробиці

Родина Олі Полякової проводить свою відпустку на екзотичних островах. Проте, такий відпочинок може викликати не завжди позитивні емоції.

Шикарна блондинка Оля Полякова вирішила обрати собі в якості відпочинку відпустку на Мальдівських островах. Жінка поїхала не сама, а взяла всю родину та навіть чоловіка, який дуже романтично привітав кохану з Днем народження.

Майже весь вільний час Оля проводить з дітьми. Весело всім: і старшій Маші, й молодшій Алісі. Дівчата багато проводять час на сонці та купаються в океані.

Маша вже дорослий підліток. Вона має свій власний гурт та навіть вже дізналася, що таке стосунки з хлопцями. Дівчина має свій власний Інстаграм-акаунт, де її читає понад 100 тисяч підписників. Вона не соромиться виставляти навіть відверті фото та її мати не влаштовує за фото у купальниках скандалів, а навпаки не проти позувати разом з дорослою донькою.

Та, ось під час останньої фотосесії в океані, Маша втрапила в халепу.

Її матір попросила зробити гарну позу на гамаку, який знаходиться прямо у воді. Задум – цікавий, проте втриматися на підвісному ліжку було досить важко. Маша не втримала баланс  та полетіла прямо в океан.

Марія не втримала баланс. Скріншот взято з Instagram-сторінки Олі Полякової

Поки дитина борсалася у воді – все це знімала на камеру її зіркова мати. Разом дівчата дуже нареготалися.

Як виховує дітей Оля Полякова?

До виховання у співачки ставлення однозначне. Вона намагається бути другом своїм дітям: з ними відвідує кіно, їздить на відпочинок, обговорює серіали та навіть “піарить” їх блогерські акаунти на своїй сторінці.

До речі, маленька Аліса теж пробує розвивати свій блог у популярній мережі “Тік-ток”.

Проте, Полякова може бути й суворою матір’ю. Вона не соромиться робити дівчатам зауваження та не раз розповідала в інтерв’ю, що може твердо сказати “ні” своїй доньці.

Навіть на відпочинку старша Маша продовжує займатися навчанням та слухати лекції онлайн.

Схожі статті