Молода дружина Віктора Павліка налякала мережу зізнанням: “Я не поправляюся”

Катерина Репяхова продовжує ділитися у мережі подробицями своєї вагітності. Цього разу дівчина зізналася, що потребує поради.

Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова нещодавно сколихнула мережу повідомленням про свою вагітність. З того часу дівчина активно розповідає прихильникам пр свій стан і все, що відбувається у неї в житті.

Зазвичай Катерина Репяхова пропонує прихильникам продавати їй запитання про все. що їй цікавить. Очікувано, що найбільше питань зірковій дружині ставили саме щодо її вагітності та звичок.

Проте цього разу Катерина Репяхова зізналася, що їй потрібна допомога та порада. Виявляється, майбутня матуся переймається через те, що ніяк не набирає вагу. Воан зізналася, що за перші місяці втратила 2 кг через токсикоз і згодом повернула попередню вагу.

Дівчина знає, що під час вагітності має бути набір ваги, а оскільки його немає. то дружина віктора павліка захвилювалася. А от матусі з досвідом зазначили, що таке буває і це нормально. Головне, на що Катерина Репяхова має зараз звертати увагу. так це їхній з дитиною стан і самопочуття.

Шанувальники намагалися підтримати дівчину і поділилися з нею власним досвідом, який у кожної був різним.

Крім того, підписники дівчини зауважили, що вражені, що у неї на данному етапі майже не видно живіт. Хоча у деяких він з’явився досить рано.

Катерина Репяхова висловилася про різницю у віці
Катерина Репяхова висловилася про різницю у віці

Проте і тут думки та досвід прихильниць розділився. І кожна з них вважала, що будь-який стан може вважатися нормою. При цьому будь-які особливості перебігу цікавого стану не повинні завдавати незручностей мамі та малюку.

Раніше Катерина Репяхова зізналася, що у неї були зміни у харчових звичках лише тоді, коли вона не могла завагітніти. А от коли вже дізналася, що стане мамою, майже все повернулося у норму. Єдине, чого їй довгий час не хотілося, так це м’яса та риби.

Більше про пару Віктора Павліка та Катерини Репяхової дивіться у відео:

Схожі статті