Мама скандальної Світлани Лободи у свої 63 влаштувала битву фото в купальниках з доньками: сімейна краса

Співачка Світлана Лобода разом з мамою та сестрою продовжує відпочивати у сонячному Дубаї. Цього разу увагу прихильників привернули мама та молодша сестра виконавиці.

Світлана Лобода, фігура якої викликає у прихильників лише захоплення, постала в купальнику на одному знімку з мамою. Тоді артистка отримала як порцію критики, так і компліменти. А от всі подальші знімки артистки нічого, крім захоплення не викликали.

Тепер подвиг своєї старшої доньки вирішили повторити мама Наталія і молодша сестра знаменитості Ксенія, показавши фігури в купальниках. Обидві жінки по-своєму привабливо виглядають і кожна отримує свою порцію похвали.

При цьому більше компліментів дісталося саме молодшій сестрі співачки, фігура якої дуже наближена до фігури Світлани Лободи. Хоча підписники не скупляться на похвалу зовнішності її мами. Раніше, на фото співачки шанувальники відмітили, що обличчя мами артистки набагато красивіше і м’якше.

Під час відпочинку мама Світлани Лободи не забула і про визначне свято для християн – Водохреще, з яким поспішила привітати прихильників. У останніх знімок, зроблений у воді мамою відомої співачки, викликав асоціацію з Афродітою.

Виставляючи однакові знімки, конкурувати між собою мама з донькою не збиралися, адже кожна з них по-своєму прекрасна. Крім того, конкуренцію молодшій сестрі Ксенії може, судячи з коментарів, скласти лише старша сестра Світлана.

На знімку, яким поділилася у мережі мама знаменитості, вона позувала у стриманому чорному купальнику, а її молодша донька Ксенія – червоний з чорною накидкою, яка розвівалася під подувами вітру.

Побачивши маму та сестру Світлани Лободи стає зрозуміло, що інакшою артистка просто не може бути. адже мама у неї, незважаючи на вік, теж красуня.

Схожі статті