Віктор Павлік в ополонці, а Полякова в океані: як зірки відсвяткували Водохреща

Більшість українських зірок є віруючими, проте, любов до Господа не заважає робити на своїх упередженнях промо своєї персони.

Водохреща – одно з найбільш важливих свят для християн східного обряду. Згідно з приданнями, у цей день Христос вирішив похреститися у річці Йордан. Всі й так знали, що він є безгрішним, проте, Син Божий подумав, що він не має права виділятися з-поміж простих людей та й прийняв обряд.

Вважається також, що у цей день на землю спустився й Бог-отець, який взяв облік голуба.

Сьогодні кожен вірянин вважає за потрібне пірнути в ополонку, адже вода 19 січня заряджена Святим Духом і може очистити від гріха та зцілити.

Редакція “Сенсації” дізналася, як представники українського шоу-бізнесу святкували Водохреща та хто відзначився під час обряду.

Травесті діва Монро

Невгамовна Монрітта зустріла святий день у Харкові. Артистка вирішила сама не пірнати в ополонку, проте, морозну водичку все ж таки спробувала.

Своїх підписників привітала зі святом та поцікавилася, хто і як відзначає Водохреща.

Віктор Павлік

Цей відчайдушний співак вирішив зустріти 19 січня у готельному комплексі. На річку артист не пішов, проте, пірнув  в імпровізовану крижану ополонку без черги. На відео, що опублікував Віктор у сторіз, видно, що сором свій прикривати не став.

Ймовірно знімала на камеру це все дійсно його вагітна дружина Катя.

Віктор Павлік – артист без комплексів.
Скріншот зроблено з Instagram-сторінки зірки.

Оля Полякова

Відома блондинка навіть не дізнається, які люті морози були на це Водохреща в Україні, адже разом з родиною білявка проводить час на екзотичних островах.

Жінка сьогодні буквально не покидала води теплого літнього океану.

Павло Зібров

Артист, який зумів перетворити вуса на власний бренд, привітав всіх своїх підписників з великим святом. Багато теплих та приємних слів побажав співак, проте, сам не наважився пірнути у крижану, зате святу водицю.

 

Схожі статті