Тіна Кароль в розлуці з Даном Баланом впала в дитинство: посеред вулиці влаштувала бійку сніжками

Тіна Кароль спіймала радість від зимової погоди і вирішила поділитися нею зі своїми прихильниками. Вийшло весело і непередбачувано.

Останнім часом через насичений робочий графік улюблена співачка України Тіна Кароль рідко радує прихильників світлинами, на яких вона посміхається і просто перебуває у гарному настрої.

Здебільшого це світлини з рядками її нової пісні, яку важко назвати оптимістичною. Хоча б тому, що у відносинах між співачкою та молдавським артистом Даном Баланом не все до кінця зрозуміло.

Тіна Кароль влаштувала сніжну бійку з прихильниками
Тіна Кароль влаштувала сніжну бійку з прихильниками

До речі, прихильники співачки з її лаконічних дописів вже почали збирати нову композицію. І, звісно, не забувають поцікавитися у улюбленої виконавиці про їхні відносини з молдавським красенем.

Тож українська поп-діва вирішила долучитися до зіркових колег та прихильників, які насолоджуються зимовими пейзажами і розвагами. Артистка вирішила. що зняти просто ролик буде не дуже цікаво, тож придумала дещо інше.

Поп-діва вирішила пограти в сніжки зі своїми прихильниками, які таку забавку. схоже оцінили і з задоволенням долучилися до такої розваги. Зрештою, настрій піднявся в усіх, зокрема і у Тіни Кароль, яка під час запису відео посміхалася і показувала язик.

Підписники зірки не лишилися байдужими і з радістю долучилися до веселої та захоплюючої гри в сніжки. І хоча всі були засипані снігом, настрою це не зіпсувало. На відео, які публікували фанати артистки. Вони раділи можливості порозважатися і сповна насолодитися зимою.

Прихильники хотіли закидати Тіну Кароль у відповідь
Прихильники хотіли закидати Тіну Кароль у відповідь

На відео Тіна Кароль постала у білій блузці та шубці. А доповнила образ маска у вигляді рожевих окулярів у формі сердечок. Схоже, за грою у сніжки співачка не помітила, як повернулася на кілька хвилин у дитинство.

Схожі статті