Оля Полякова засудила тих, хто проти української мови: стала справжньою патріоткою

Оля Полякова зазначала нападок з боку інтернет-активістів за те, що співала російською мовою, а також за свою палку любов до кокошників. Тепер співачка стала на захист української мови.

Оля Полякова. Ця відома білявка покорила серця українських слухачів не тільки своїм талантом. Жінка ще на початку своєї кар’єри епатувала всіх своєю любов’ю до кокошників.  Чого тільки не було на них зображено. В одному своєму кліпі, присвяченому студентському життю, Оля навіть начепила сміття на свій аксесуар.

 

Оля Полякова та її кокошник

За свій образ епатажної поп-діви довелося поплатитися. У 2014 році, коли у всіх українців через події на Донбасі та в Криму загострилося почуття справедливості та відчаю, співачка почала отримувати претензії, щодо того, що несе чужий культурний код.

У 2015 році Полякова навіть виправдовувалася в інтерв’ю у Маші Єфросиніної. Тоді Оля зізналася, що насправді кокошник – це лише частина образу, адже насправді її родина допомагає військовим, купуючи дорогезну техніку для армії.

Усі елементи чужої культури довелося зняти.

Полякова змінила образ, проте, продовжила співати російською.

Новий образ Олі Полякової. Такою Україна полюбила її ще більше.

Нині співачка продовжує працювати в образі блискучої поп-діви. Їй подобається стиль диско та все блискуче.

Нещодавно Оля вразила прихильників своєю громадянською позицією. Зірка висловилася на підтримку української мови.

Контекст такий: 16 січня у силу вступив закон, згідно з яким вся сфера обслуговування має спілкуватися з клієнтами виключно українською мовою. Ця новина розділила суспільство на декілька таборів. Хтось відверто проти, а хтось навпаки вважає, що це позитивні зміни.

Оля підтримує українську мову

Полякова у своїх сторіз висловилася, що нічого страшного у тому, що клієнтів будуть обслуговувати українською – немає. Для тих, кому це спричиняє дискомфорт, Оля пояснила, що потрібно змиритися, адже це наша державна мова. Більше того, спілкування українською стане природнім для майбутніх поколінь.

Схожі статті