Леся Нікітюк розповіла, чому досі незаміжня та як перевернув її уяву поцілунок з Поляковою: гарячі подробиці

Леся Нікітюк одна з найбільш загадкових персон українського шоу-бізнесу. Ніхто достеменно не знає, чи є у серці відомої білявки коханий.

Струнка білявка, весела та талановита ведуча. Все це про Лесю Нікітюк. Прихильники, що давно спостерігають за її творчістю, замислюються лише про одне: коли жінка порадує фанатів новиною про те, що має намір одягнути обручку.

Нещодавно, в інтерв’ю Дмитру Гордону зірка відверто вирішила розповісти про те, що думає про створення родини та поділилася головною причиною її відсутності.

Леся Нікітюк на відпочинку.

Леся не хоче терпіти зраду

За словами ведучої, вона не готова до серйозних стосунків…бо має багато кар’єрних планів. Жінка вважає, що лишити роботу заради стосунків зараз можна вважати за зраду свого глядача.

Крім цього, через щільний робочий графік жінка не зможе приділяти коханому багато часу та проводити з ним навіть багато днів разом.

Самотність та заповітний поцілунок з Поляковою

Не забув Дмитро Гордон у своєму інтерв’ю пригадати зірці одну пікантну витівку. На Дні народженні, коли Лесі виповнилося 32 роки, її прийшла привітати Оля Полякова. Жінки на честь свята поцілувалися.

Як це сталося:

За словами Нікітюк, це сталося з ініціативи Суперблондинки. Проте, нічого поганого у цьому ведуча не бачить. Каже, що це було ніжно. Звісно, на такий хід подій іменинниця не очікувала.

Своє ставлення до Полякової жінка описала позитивно. Вона розповіла, що думає, що співачка є достатньо щирою, а ще вона гарна господиня.

Щодо коханого, зараз у Лесі немає пасії.

Чи хоче Леся Нікітюк дітей?

Леся Нікітюк на фотосесії

Попри те, що створити родину найближчим часом Леся не бачить можливості, дітей жінка не проти завести. Ведуча мріє, що у неї буде двійко дітей, та, якщо доля допоможе – вона готова завести й більше малюків. Навіть розглядає варіант взяти маленького з дитячого будинку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.