Що пережила Катя Осадча на зорі популярності: твори з помилками, кар’єра моделі і конфлікти з зірками

Катя Осадча - телеведуча, у журналістську кар'єру якої не вірив власний батько. Але відома донька довела, наскільки він помилявся.

Катя Осадча – незмінна ведуча проекту “Світське життя” вже протягом 15 років. А ще вона мама двох дітей і дружина не менш відомого чоловіка Юрія Горбунова. Зараз ведуча бажана гостя на всіх світських заходах, але на початку кар’єри у неї траплялося всяке.

Усі, з ким Каті Осадчій довелося працювати, в один голос заявляють, що вона красива, розумна, щира і справжній професіонал своєї справи. Артисти, яким вдалося потоваришувати з зіркою зауважують, що вона в кадрі і поза кадром – це дві різні людини, але її тісне спілкування з багатьма знаменитостями не дає їй підстав уникати гострих запитань на їхню адресу.

У дитинстві Катя Осадча найбільше любила садок і школу тоді, коли були якісь виступи або ранки. Тож до уваги дівчинка звикла змалечку. Але батько дівчини не дуже вірив в те, що вона зможе стати журналістом, адже писала вона з помилками. Зараз він радіє, що помилявся і щасливий бачити доньку, яка займається улюбленою справою.

Катя Осадча в шкільні роки
Катя Осадча в шкільні роки

До того, як потрапити на телебачення Катя Осадча встигла попрацювати моделлю в Японії, але батько, відпустивши 14-річну доньку раз, був категорично проти відпускати її ще кудись так надовго. Чоловік зізнався, що для нього розлука з донькою стала справжнім випробуванням.

Але Каті Осадчій довго вдома не сиділося і наступного разу юна красуня поїхала жити і працювати до Парижу з мамою.

Початок кар’єри телеведучої теж важко було назвати яскравим. Тоді Каті Осадчій довелося зіткнутися з суворою реальністю українського шоу-бізнесу. Зірки могли не бажати відповідати на запитання, а могли і кинути в неї мікрофоном, як це колись зробила українська співачка Ірина Білик.

Катя Осадча на початку кар'єри
Катя Осадча на початку кар’єри

А от Тіна Кароль обожнює спілкуватися з ведучою, зазначаючи, що їй немає чого приховувати і вона готова розповідати про своє життя.

Такої думки про катю осадчу не лише українська поп-два. Репер Потап та його дружина Настя Каменських теж люблять Катю Осадчу. Співак навіть зізнався, що про їхні стосунки з настею Каменських телезірка дізналася першою. але нічого не розповідала, чим дуже підтримала пару.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.